“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

RADYO 80, 26 YAŞINDA…
    • 3 Ocak 2022 - 20:09:44

RADYO 80, 26 YAŞINDA…

 

Adını Osmaniye’nin plaka kodundan alan Radyo 80, kuruluşunun 26 yılını kutluyor.

3 Ocak 1996 tarihinde yayın hayatına başlayan Radyo 80, kucaklayıcı, birleştirici ve objektif yayınlarıyla Osmaniye’nin sesi, soluğu oldu.

Hayatı paylaşmak için yola çıktıklarını ifade eden Radyo 80 Genel Koordinatörü Ali İmran Tozluklu, hayatın tüm renklerini frekansa taşıyarak topluma ayna olduklarını belirtti.

Kaliteli müziğin her türüne yer verdiklerini kaydeden Tozluklu, doğru ve tarafsız haberleriyle de gerçeğin sesi olduklarını dile getirdi.

26 yıldır, sayısız program yaptıklarını ve binlerce konuk aldıklarını belirten Ali İmran Tozluklu, güven duyulan, tercih ve tavsiye edilen bir radyo olmayı başardıklarını söyledi.

Radyo 80’in geniş yayın ağı ve son teknoloji yayın ekipmanlarıyla Türkiye’nin sayılı yerel radyolarından biri olduğuna dikkat çeken Tozluklu, sosyal ağlarda da güçlü ve etkin olduklarını kaydetti.

Resmi internet siteleri olan radyo80.com un yenilendiğini belirten Tozluklu, yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olarak yeni ve farklı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Dinleyicilere ve takipçilere yakın bir arkadaş, samimi bir dost olmayı öncelediklerini söyleyen Radyo 80 Genel Koordinatörü Ali İmran Tozluklu, 26 yıldır kendilerini yalnız bırakmayan tüm seksencilere teşekkür etti.

Tozluklu, Radyo 80’in kuruluşundan bugüne görev alan tüm çalışanlara ve programcılara teşekkür ederken hayatını kaybedenlere de rahmet diledi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz