UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

‘PROF.DR.FUAT SEZGİN BİLİM TARİHİNE YOLCULUK’ SERGİSİ AÇILDI
    • 22 Ekim 2020 - 21:46:20

Kaymakam Ahmet Arık ,15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunca, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik projeleri kapsamında Prof.Dr.Fuat Sezgin ve Bilim tarihine yolculuk projesi uyarınca düzenlenen programa katıldı.
Programa Belediye Baskanı Dr.Ömer Tarhan,ilce Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,ilce Milli Egitim Sube Müdürü Fehmi Haytaoğlu’nun yanısıra çok sayıda kurum ve okul Müdürleri katıldı.
Saygı Duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Okul Müdürü Muzaffer Loğoglu’nun açılış konusması ile devam etti.
Logoglu konuşmasında ; “Yeryüzünde hiçbir bir sistem, hiçbir din İslam dini kadar okumaya ilme önem vermemiştir” diyerek, okumanın önemine vurgu yaptı.
Projenin hazırlanmasında görev alan Okul Müdür Yardımcısı Serdar Güven tarafından Prof.Dr.Fuat Sezgin’in biyografisinin sunulmasının ardından, Müslüman Bilim Adamlarının İcatlarının Günümüzle ilişkili konulu fotoğraf sergisi gezildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz