SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

ÖZEL YEDİ MART HASTANESİ “SAĞLIK TURİZMİ YETKİ BELGESİ” ALDI
    • 29 Kasım 2019 - 07:09:09

Kadirli İlçesinde hizmet veren Özel Yedi Mart Hastanesi Sağlık Bakanlığı’ndan “Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” aldı.Verilen bu belge ile Özel Yedi Mart Hastanesi Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesini almaya hak kazanarak uluslararası seviyede sağlık hizmeti sunma yeterliliğine kavuştu.
Gerekli alt yapı çalışmalarını yaparak uluslararası sağlık hizmetlerinde faaliyet gösterebilmek için Sağlık Bakanlığı’na başvuruda bulunan Özel Yedi Mart Hastanesi, Bakanlık tarafından yapılan inceleme ve teftişler sonucu ülke çapında Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesini almaya hak kazanan hastaneler arasında yerini aldı.

Sağlık turizmi açısından son derece önemli olan Yetki Belgesi Osmaniye il Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen törenle İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Öznavruz tarafından Özel Yedi Mart Hastanesi Genel Koordinatörü Dr.Mustafa Gürlek’e teslim edildi.Düzenlenen törende Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Mehmet Cingöz ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Ender Erikan hazır bulundu.

Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada Bakanlık tarafından Sağlık turizminde, Türkiye’ye dünyanın diğer ülkeleriyle kıyaslandığında giderek artan bir talep olduğu görülmektedir. Dünyanın en çok turist çeken ülkelerinden biri olan Türkiye’nin, sağlık turizminde de sağlık kuruluşlarımızın katkılarıyla üst sıralara çıkarmak planlanmaktadır. Sağlık turizmi desteklenerek ilimizi tarihi ve coğrafi zenginliklerinin yanında sağlık hizmeti alanında da uluslararası platformda önemli bir konuma getirerek ülkemizi uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Yetki belgesinin almasında emeği geçen Müdürlüğümüz çalışanları ve Özel Yedi Mart Hastanesi çalışanlarını tebrik ederiz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz