KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

OŞYAD’tan İlkokul öğrencilerine kitap desteği
    • 8 Ekim 2020 - 18:24:12

Osmaniye Ozanlar,Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), “kitap okumayan çocuk kalmasın!” sloganı ile, kitap okumak istediği halde alamayan İlkokul öğrencilerine kitap yardımı yapacak.
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği, eğitim ve öğretimin önemine vurgu yaparak; okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarından uzak kalarak eğitimlerini sürdürmek zorunda kalan öğrencilere katkıda bulunmak istedi.
Okuma ve öğrenmenin insan hayatındaki önemine değinen OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “ Covid-19 salgın sürecinde okullarımıza gidemeyen öğrencilerimize evlerinde kitap okumaları için katkıda bulunmak istedik. Okul kütüphanelerimiz için vermek istediğimiz kitapları, okumak isteyen ve kitap alamayan öğrencilerimize armağan etmek istiyoruz.”dedi.
ÇOCUKLARIMIZ OKUSUN DİYE!
Kitap alabilmek için ekonomik yönden sıkıntı çeken İlkokul düzeyindeki öğrencilere yönelik olarak yazılan kitapları ücretsiz olarak vereceklerini söyleyen OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “ Konya ilimizdeki Morena Yayınevi sahibi Ali Kocabıyık tarafından derneğimiz üyelerinden Yasin İter aracılığı ile dağıtılmak üzere 100 adet kitap gönderildi. İlkokul çocuklarına yönelik olarak eğitim değerlerini içeren değişik türdeki kitapları yayınevinin armağanı olarak bizler de kitap okumayı seven öğrencilere vermek istiyoruz. Kitap okumak istediği halde, alamayan İlkokul öğrencilerine yönelik: masal ve öykü kitaplarını ücretsiz olarak derneğimizden alabilirsiniz.”diye konuştu.
YETER Kİ OKU, KİTAP BEDAVA!
Kitap okumak isteyen öğrencilerin okuma sevgisini artırma adına ellerindeki kitapları ücretsiz olarak verdiklerini belirten OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak; “Bu kentin çocukları okumalı ve yazmalıdır. Memleketimizin geleceği için çocuklarımıza sahip çıkma ve okumalarına yardımcı olabilme adına, Yayınevleri ile iyi ilişkileri olan Derneğimiz üyesi Yasin İlter aracılı ile önümüzdeki süreçte, Ortaokul ve Lise düzeyindeki öğrenciler için de kitaplar getirterek, yine ücretsiz olarak dağıtacağız. Yeter ki çocuklarımız okusun. Elimizdeki kitapları almak isteyen öğrencilerimiz veya velileri Dernek binamıza gelmeleri halinde istediği türdeki kitaptan alabilirler”dedi. (OŞYAD BASIN)

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz