UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Osmaniye’ye 600 Yataklı Devlet Hastanesi Yaptırılıyor
    • 6 Şubat 2019 - 08:59:34

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Osmaniye’ye 600 yataklı devlet hastanesi yapımı hakkında mesaj yayınladı . Kaya, hastanenin 27 bin 175 metrekare oturum alanı olduğunu, imzalanan sözleşme kapsamında Sağlık Bakanlığımız tarafından uygulama projeleri , ihale dokümanları yakından takip edildiğini, İhale yapım işi , Kamu İhale Kurumu elektronik ihale platformu EKAP’a yüklendiğini , yapım ihale tarihinin belirlendiğini ifade etti.

Devlet hastanesinin Osmaniye’mize yapılan en değerli ve büyük sağlık yatırımlarından birisi olduğunu ifade eden Kaya, hastanede 24 ameliyathane olacağını söyledi. Kaya, “Hastanemiz 600 yataklı projelendirilmiş olmasına rağmen 800 hastamıza hizmet verebilecek kapasitede planlandığını dile getirdi. Bununla beraber 2 kurşunlu anjiyografi salonu, 30 yataklı palyatif bakım merkezi, 12 yataklı SDL odası, 6 tek kişilik enfeksiyon odası, 6 tek kişilik kemoterapi odası, tek kişilik 5 yanık tedavi odası, 8 odası tek 2 odası çift kişilik acil hasta servis kliniği, 8 tek kişilik hasta mahkum odası halkımıza hizmet vereceğini ifade etti.

Kaya, projesi tamamlanan 150 yataklı Düziçi Devlet Hastanesi, Kadirli Devlet Hastanesine ek 100 yataklı hastane, 20 ünitelik Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ihale aşamasında olan Sumbas ve Toprakkale Entegre Hastaneleri de hızlı bir şekilde tamamlanması için Sağlık Bakanlığı nezdinde nezaket ziyaretlerimizin sürdüğü, bu ziyaretler kapsamında öncelikli taleplerimizi dile getirilip, konunun yakından takip edildiğini, bu alanda ki çalışmalarımızın sürdüğünü ifade etti.

Kaya , “Osmaniye’miz için bu denli önemli ve büyük projeyi önümüzdeki günlerde basın toplantısı ile kamuoyuna detaylı bir şekilde bilgilendirmesi yapılacak”. İfadelerinde bulundu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz