KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

OSMANİYE’DE AFAD GÖNÜLLÜLERİ SAYISI ARTIYOR
    • 18 Kasım 2019 - 07:13:26

Osmaniye İL Afet ve Acil Durum Müdürü Serhat Bulut, kentte şuanda 110 AFAD Gönüllüsünün bulunduğunu belirterek, bu sayının her geçen gün artacağına inandığını söyledi.
Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa toplantı salonunda, e-devlet sistemi üzerinden kayıt olup online olarak temel eğitimlerini tamamlayan ve ikinci aşama eğitimlere katılacak olan AFAD Gönüllülerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, birçok vatandaşın yanında Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübü (OADK), Osmaniye Gençlik Merkezi ve Osmaniye İlim Sanat ve Kültür Derneği (İLSAN-DER) üyeleri de katıldı.
AFAD Müdürü Serhat Bulut’un Osmaniye’de AFAD’ın gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmekte olduğu çalışmalardan bahsetmesiyle başlayan toplantının sonrasında, Osmaniye AFAD Şube Müdürü Fahri Kök’ün Gönüllülük hakkındaki bilgilendirme sunumu ile devam etti. Toplantı, Müdür Bulut’un AFAD Gönüllülük, sistemi ve 1-2-3 seviye eğitimleri hakkında detaylı bilgi vermesi ve AFAD Gönüllerinin sorularını cevaplamasıyla sona erdi.
Gönüllülük ve faydaları, afetlerle gönüllülük, kamuda gönüllülük ve AFAD gönüllülük sistemi hakkında detaylı bilgilendirme yapıldığını söyleyen Osmaniye AFAD İl Müdürü Serhat Bulut, “AFAD Gönüllülerinin katkılarıyla afetlerin getireceği maddi ve manevi zararı en aza indirmeyi ve toplumu daha dirençli hale getirmeyi hedefliyoruz. Toplantıya katılan tüm AFAD Gönüllülerine teşekkür ediyor, İlimizde şu anda 110 AFAD Gönüllüsü olmakla birlikte, bu sayının her geçen gün artacağına inanıyoruz.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz