ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

OSMANİYE MİLLETVEKİLİ İSMAİL KAYA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI
    • 15 Temmuz 2019 - 08:28:23

Kaya mesajında; 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden hain terör örgütü FETÖ’nün sözde darbe girişiminin üçüncü yılındayız. Tarihimize kara bir leke olarak geçen Darbe Kalkışması ve İşgal Girişimi, Milletimizin verdiği destansı mücadele neticesinde parlak bir zafere ve aydınlığa dönüşmüştür. Peki 15 Temmuzda neler oldu ? 15 Temmuz 2016 tarihinde ordu içerisinde örgütlenmiş olan FETÖ, savaş uçakları, helikopter ve tanklarla kanlı ve çılgın yeni bir darbe girişiminde bulunmuştur. Sokakta darbeye karşı çıkan vatandaşlarımızın üzerine tankları sürmüştür. Ankara ve İstanbul’da, Cumhurbaşkanlığı, parlamento, emniyet ve kamu binaları ile darbeye karşı çıkan insanları savaş uçaklarıyla bombalayan FETÖ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da suikast girişiminde bulunmuştur. Darbe girişimini halkımızın ve devletin diğer unsurlarının karşı koymasıyla başarısız olmuştur.

Darbe girişimi sırasında 173 sivil, 62 polis ve 5 asker hayatını kaybetmiştir. Darbecilerin saldırısında ayrıca 1491 kişi de yaralanmıştır. Eğer darbe girişimi başarılı olsaydı, binlerce masum insan hayatını kaybetmiş, demokrasimiz ve özgürlüğümüz ortadan kaldırılmış ve FETÖ’nün kabul edilemez, sapkın dini görüşleri ekseninde askeri bir diktatörlük kurulmuş olacaktı. Bu çağ dışı sözde darbe girişimine farklı düşünceden toplumun bütün kesimleri; siyasal partiler, sendikalar, sivil toplum kuruluşları, medya ve iş dünyası şiddetle hep birlikte karşı koymuşlardır. Sözde darbeyi bertaraf etmişlerdir.

Sözde darbe girişiminde görüldüğü gibi sapkın bir dini inanışa dayanarak askeri bir diktatörlük kurmak isteyen FETÖ, amacına ulaşmak için hiçbir sınır, ülke , ilke ve kural tanımamaktadır. Ülkemize olduğu kadar diğer ülkeler içinde tehdit unsurudur. Dini değerleri kendi sapkın inanışlarına göre yorumlayan terör örgütlerinin tamamı ile bütün insanlık ailesi olarak birlikte mücadele edilmelidir. Milli iradeye, insan haklarına ve özgürlüklere saygılı tüm uluslararası kuruluşların ve bireylerin, milletimizin şanlı direnişine vereceği destek bu noktada değerli ve önemlidir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek sokaklara, meydanlara çıkan, yüreğinde vatan ve millet sevdası taşıyan Aziz Milletimiz o gece, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbimizde olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek, tek bilek olmuş, tankın, tüfeğin, helikopterin, uçağın, karşısına sadece iman gücü, inancı ve yüreğiyle dikilerek demokrasisine, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Bu büyük zaferin asıl kahramanları, canlarını bu yolda feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizdir. Şehitlerimiz kalplerimizdeki en değerli yerlerini almışlardır. 15 Temmuz destanını asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Her yıl dönümünde yâd edecek, kahramanlıklarını nesilden nesile gururla aktaracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu toprakları vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi bir kere daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz