“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

OSMANİYE KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ETKİNLİK
    • 23 Kasım 2022 - 07:57:17

OSMANİYE KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ETKİNLİK
Osmaniye İl Kültür Turizm Müdürlüğüne bağlı Emine Keskiner İl Halk Kütüphanesinden büyük okuma atağı başlatıldı.

Alınan bilgiye göre Turizim il müdürlüğünün himayelerinde Osmaniye ilçelerini kapsayan “ Dünya Çocuk Hakları Günü” dolayısı İle Akyar Köyünden başlayan etkinlikler sırası İle Akyar-Hasanbeyli-Karatepe-Yeniköy-Osmaniye merkezi kapsayacak şekilde tertip edilecek. Etkinliklerde çocuklara Kitap okuma yarışmaları- Hikaye Anlatıcılığı- Masal Anlatıcılığı gibi etkinlikler başta olmak üzere eğlenceli zaman geçirtmek adına İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak Animasyon Gösterileri- Geleneksel Çocuk Oyunları- Kelime yarışması – Halat çekme- Çuval Yarışı- Patlamış Mısır İkramı- Pamuk Şeker İkramı- Balon dağıtımı- ve birçok etkinlik tertip edilecektir.

Osmaniye’ye kazandırdığımız Gezici Kütüphane aracımızla durmaksızın tüm okullarımızı gezmek sureti ile her çocuğumuza kitap götürmeyi kütüphane üyeliğini yaparak okumalarına büyük katkı sağlıyoruz denildi. Osmaniye’de özel klinik olan Dental Klinik diş hekimleri tarafından ücretsiz diş taraması İle çocuklara diş sağlığının önemide anlatılıyor. Çocukların büyük ilgisini çeken bu etkinlikler şenlik havasında geçiyor. Çocuklar hem okuyor hemde doyasıya eğleniyor… Etkinliklerin devam edeceğini dile getiren Osmaniye İl Kültür Turizm müdürümüz Burhan Torun “bizler çocuklar İçin varız her hizmeti onların ayaklarına kadar götürmekten mutluluk duyuyoruz” açıklamasında bulundu. Okuyan Düşünen ve ilim sahibi bir nesil için herşeyi yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz