Derneğin kurucu başkanı Ramazan Yorulmaz, Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, gençler için sosyal, kültürel, eğitim, sağlık ve spor alanlarında çalışmalar yürütmek, gençlik politikalarının iyileştirilmesine katkı sunmak için dernek kurduklarını belirtti.
Gençlerin kişisel gelişimleri ve girişimci yapılarını güçlendirmek istediklerini ifade eden Yorulmaz, şöyle konuştu:
“Derneğimiz hayat boyu öğrenmeye, kişisel gelişimi destekleyici çevre ve spor faaliyetlerde bulunmayı, yerel, ulusal ve uluslararası boyutlarda insan hakları, politika, gençlik, sanat, araştırma, eğitim, turizm, istihdam, kültürel ve kişisel gelişim alanlarında yurt içinde ve yurt dışında sosyal ve kültürel faaliyetler yürütecektir. Derneğimizin hedef kitlesi gençlerdir. Gençlerimize yönelik meslek edindirme kursları düzenlemek, spor organizasyonları, eğitici coğrafi ve kültürel geziler düzenlemek gibi etkinlik planlarımız var.”
Yorulmaz, konuşmasının ardından dernek yöneticilerini tanıttı.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- “DEĞERLER EĞİTİMİ”KAPSAMINDA BAKKALA ANLAMLI ZİYARET
- YAKUP KOCABAŞ KIZILAY ŞUBE BAŞKANLIĞINDA GÜVEN TAZELEDİ
- Motosiklet tutkunları depremzedeleri unutmadı
- Vefat haberi
- Ali Erbaş’dan vali Yılmaz’a Ziyaret
- KAYIP KOYUNLARI JANDARMA BULDU
- Durmuşoğlu”Deprem Sadece Binaları Değil,Geçmişten Geleceğe Uzanan Nice Hatırayı sa Aldı Götürdü”
- Depremde hayatını kaybedenler için anma proğramı düzenlendi
- Jandarmadan operasyon
- Yusuf izlettin grup köyleri içme suyu birliğine yeni araç
