TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

Davet …

Davet …

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

OSMANİYE FEN LİSESİ YİNE BAŞARININ ADRESİ OLDU
    • 16 Ağustos 2019 - 09:07:56

TOBB Osmaniye Fen Lisesi Yükseköğretim Kurumu Sınavı (YKS) sonuçlarıyla adından bir kez daha bahsettirmeyi başardı. 6 yıldan bu yana görev yaptığı süre içerisinde başarı çıtasını hep yükselten Okulun başarılı Müdürü Yılmaz Kırpık,çok kıymetli Öğrencilerimizin hayatlarında açılan bu yeni kapıdan mutlu bir şekilde geçerek Ülkemize ve Milletimize güzel hizmetler etmeleri temennisiyle hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor, tüm mezunlarımıza üniversite yaşamlarında başarılar diliyorum.ve onlara bu yolda yardımlarını esirgemeyen fedakâr öğretmenlerimize ve velilerimize de şükranlarımızı sunuyorum dedi.
MÜDÜR KIRPIK BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN BAŞARISI İÇİN TER DÖKECEK
Kırpık, Başarılı bir 6 yıl TOBB Osmaniye Fen Lisesinde cok iyi ögretmen kadrosuyla ben demeyerek biz diyerek ilk binde 12 ögrenci, İlk 10.000’de 35 öğrenci, İlk 20.000’de 52 öğrenci ile yine iyi bir başarı yakaladık.15 Agustos 2019 bugün itibariyle de TOBB Osmaniye Fen Lisesinden ayrıldım. Kadirli Bahçeşehir kolejinde kampüs müdürü olarak görevime devam ediyorum. Aynı başarıyı Kadirli Bahçeşehir Kolejinde ekibimle Rabbimin izniyle devam ettireceğim dedi.

Başarılı idareci Yılmaz Kırpık’ın Bahçeşehir Kolejine gelmesiyle birlikte ilçede Eğitim ve Öğretimdeki başarı çıtasının biraz daha yükselmesi bekleniyor.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz