OKULLARINDA  DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

OKULLARINDA DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

OSMANİYE EĞİTİM BİR-SENDEN “VEFA BULUŞMASI”
    • 9 Şubat 2022 - 14:46:18

OSMANİYE EĞİTİM BİR-SENDEN “VEFA BULUŞMASI”
Osmaniye Eğitim Bir-Sen üyeleri 30. Yıl “vefa buluşması” gerçekleştirdi. Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mahmut Kahraman, 30 yıllık onurlu mücadelemizde
“Bütün Giysileri Yırtsak Yeridir, Yeter Bize Vefa Elbiseleri”diyerek,kuruluşundan bu tarafa hizmet etmiş Şube Başkanlarına,Yönetim Kurullarına, İlçe Başkanlarına, İlçe Yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ederek, ebediyete irtihal etmiş olanlara da Allah’tan rahmet dileriz ifadelerini kullandı.
Kahraman,Kuruluşundan günümüze kadar teşkilatımızda hizmet etmiş kıymetli öncülerimizle ve Osmaniye Ak Parti Milletvekilimiz Mücahit DURMUŞOĞLU, Osmaniye Ak Parti İl Başkan Vekili Necati OKUR ve Memur Sene Bağlı Sendika başkanlarımızın katılımı ile 30. Yıl “Vefa Buluşması”nı gerçekleştirdik. Sendika olarak bizler hamd olsun bu noktada vefalı bir teşkilatız.Toplantımıza katılan tüm dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ederim dedi.
Gecede söz alan Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’da, vefa ekenler karşılığında vefa bulacaklar, bunu yaparken de tek gayemiz Allah’ın rızasını kazanmak olacaktır dedi . STK’ların toplumun önemli bir sesi olduğun ifade eden Durmuşoğlu,sendikacılığın çok önemli bir unsur olduğunun altını çizerek elde edilen kazanımların kıymetinin iyi bilinmesi gerektiğini belirtti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz