“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Osmaniye Belediye Başkanlığını MHP Adayı Kadir Kara Kazandı
    • 1 Nisan 2019 - 07:14:43

Osmaniye Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre MHP adayı, mevcut belediye başkanı Kadir Kara’nın kazanmasının ardından çok sayıda partili kutlama yaptı.

Ellerinde bayraklarla konvoy oluşturan partililer, kent içinde tur attı.

MHP İl Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan partililer ise Kara’nın yeniden belediye başkanı seçilmesini kutladı. Partililer, çalan müziklere ellerindeki bayrakları sallayarak eşlik etti, halay çekti.

Kadir Kara, burada seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, Osmaniyeli olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı mahcup düşmediklerini belirterek, “MHP ve Cumhur İttifakı’nın kazanması için gece gündüz, kar kış demeden ev ev gezen tüm partili arkadaşlarımın alnından öpüyorum, teşekkür ediyorum.” dedi.

Destek verenlere teşekkür eden Kara, “Osmaniye artık Genel Başkanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın kurduğu Cumhur İttifakı’nın başkentidir. Onların bize vereceği destekle artık Osmaniye hizmete doyacaktır. Biz de onlara ve size layık olmak için gece demeden, gündüz demeden bütün hizmetleri size getirmeye gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Kesin olmayan sonuçlara göre Kadirli Belediye Başkanı seçilen MHP adayı Ömer Tarhan da seçim iletişim merkezi önünde yaptığı konuşmada, partililere ve kendine oy veren herkese teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz