“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Osman Enni Sendikaya veda etti.
    • 7 Aralık 2022 - 07:53:54

Tecrübeli eğitimci Osman Enni,eğitim bir sen üyeliğinden ayrıldığını belirtti.

Enni sosyal medya hesabından şu açıklamalara yer verdi;

EĞİTİM BİR SEN’E VEDA❗️

Bu davaya 2003 yılında üye olarak yola çıktım 2010 yılında sendika yönetimde görev aldım. 2014 yılında sendika seçimi neticesinde sendika başkanı olarak seçildik. 2015 yalında Eğitim Bir Sen Düziçi de ilk defa yetkili sendika olduk. 2015 yılından itibaren her yıl üye sayısını arttırarak yetkiye taçlandırdık. 2018 yılı Ekim ayında çalışan sayısı 1100 iken üye sayımız 657 ye ulaştık %62 oranını yakaladık. 2014-2018 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerin yanında üyelerimizin sorunlarını çözümü için Ankara’da Genel Merkez nezdinde ve TBMM de girişimlerde bulunduk ve başardık. 2016 yılında hain FETÖ darbe girişine karşı yönetimizle birlikte sokağa çıkıp direnç gösteren mücadele eden bizlerdik. 2018 yılında çeşitli jenerasyonların müdahale edip hakim kıldığı bir seçim sürecinden sonra seçimi kaybettik. 2018-2022 tarihler arasında mevcut yönetim sendikayı devraldıktan sonra sendika kültüründen uzaklaşıp her geçen gün kan kaybetmeye başlamış olduğundan yeniden “Samimiyet, Duruş, Hoşgörü” felsefesiyle sendikayı yeniden toparlamak ve etkin hale getirmek için 26/11/2022 tarihinde yapılan sendika seçiminde aday olduk ve bu seçimde yine çeşitli jenerasyonların etkin olduğu ayrıca bazı gurupların müdahil olduğu sendika seçimini kaybettik. Bu nedenlerden dolayı gönül verdiğim dava olarak baktığımız Eğitim Bir Sen üyeliğinden ayrılmaya karar verdim.

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde sokaklara inen sendika başkanlığında bulunan biri olarak Devletimin yanında ve emrinde oldum.

Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda olduk 2023 seçiminde de yolunda olmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim . Bugüne kadar sendikal faaliyetlerde bilgimize, görüşlerimize başvuran arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Var ise hakkım helal olsun.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz