UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ORTAK AYIBIMIZ
    • 23 Ağustos 2022 - 08:14:16

ORTAK AYIBIMIZ
Bir spor kulübü sahibi, bir spor emekçisi, bir spor adamının feryadı aynı zamanda bizlerin de ortak günahımız. Gençleri zararlı alışkanlıklardan korumanın en önemli yolunun spor olduğunu herkes bilir. Gel gelelim çocuklarımızı spora teşvik eden kulüpler her zaman kaderlerine terk edilirler. Aşağıda bir spor hocamızın imkansızlık nedeniyle 2. ligde mücadele eden Hentbol takımlarını sahadan çekip branşı kapatması ile ilgil açıklamasını kendi yazısından aynen yayınlıyorum.
Umarım sayın Valimiz ve kaymakamımız konuyla ilgilenip bu feryada bir çare bulurlar.
Muzaffer Yüksel Kaya
Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı
TGC Osmaniye İl Temsilcisi
“”Kadirli Savrun Spor Kulübü olarak 8 yıldır emek edip 2 yıldır kendi altyapısından yetişen hentbolcüleri ile mücadele ettiği 2. Lige 2022 – 2023 sezonunda maddi imkansızlıklar nedeniyle katılamama kararını yönetim kurulu olarak, üzülerek almak zorunda kalmıştır bu güne kadar emeğini yüreğini ortaya koyan esirgemeyen başta Yunus Emre Ekici Hocamıza sporcu ve ailelerine Savrun Spor Hentbole destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Kadirli Savrun Spor Kulübü yönetim kurulu.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz