Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, Çanakçı ailesi tarafından ormanda bulunarak eve getirilen sincap yavrusu, ailenin yeni üyesi oldu.
İlçeye bağlı Değirmendere köyünde hayvancılıkla uğraşan Aydın Çanakçı, yaklaşık 2 ay önce ormanlık alanda hayvanlarını otlattığı sırada yanına gelen sincap yavrusuna yiyecek verdi.
Karnı doyduğu halde yanından ayrılmayan sincabı eve getiren Çanakçı, kızı Gamze ve eşi Hüsne ile sincap yavrusuna bakmaya başladı.
Adını “Kınalı” koydular
Lise 3. sınıfa giden Gamze tarafından bakımı üstlenilen ve “Kınalı” adı verilen sincap, ailenin yeni bir parçası haline geldi.
Gamze Çanakçı, babası tarafından bulunan sincap yavrusunun, eve geldiğinde çok küçük olduğunu, sincabı şırıngayla süt ve su vererek beslediklerini söyledi.
Birbirlerine alıştıklarını anlatan Çanakçı, “Bize alıştı, biz de ona alıştık. Zamanımızın çoğu onunla geçiyor. Birlikte oyun oynuyoruz. Karnı doyduğunda ormana gidiyor. Birkaç saat de olsa yokluğunu hissediyoruz. Daha sonra tekrar evimize geliyor” dedi.
Anne Hüsne Çanakçı da, “Kınalı” ismini verdikleri sincap yavrusuna adeta çocukları gibi baktıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Verdiğimiz yiyeceklerden yemediğini toprağa gömüyor. Acıktığında gelip yiyor. Ailemizin bir parçası oldu. Çocuğumuz gibi oldu.”
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- DEDESİ ANISINA DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
- Celalettin Güvenç Andırın’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu
- KANALA DÜŞEN İNEK İTFAİYECİLER TARAFINDAN KURTARILDI
- BAŞKAN TARHAN YAYLALARA ÇIKARTMA YAPTI
- DURMUŞOĞLU KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
- Maksutoluğu Yaylasında Kadirli Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Delağra Şenlikleri muhteşemdi..
- Celalettin Güvenç Andırın’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu
- OSMANİYE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL KAYA DÜZİÇİ BELDELERİNİ ZİYARET ETTİ
- HEMŞERİMİZ ÜLKEMİZİN GURURU OLDU
