SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Orman “Yeniden Refah Partisi bir umuttur”
    • 29 Nisan 2020 - 08:28:31

2019 yılın Fatih Erba kan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi olarak Osmaniye İl Binası ışıklı tabelasına kavuştu.
Yeniden Refah Partisinin yeni umut olduğu kaydeden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulsamed Orman “Osmaniye’mizin İl teşkilatlanmasını gerçekleştirdik. 5 İlçe teşkilatını kurduk kongrelini tamamlayarak il kongremizi gerçekleştirdik. Tabelamızı takmıştık fakat bugün değiştirerek ışıklı tabelaya dönüştürdük. İnşallah yeniden partisi bir umuttur, Türkiye, insanlık ve İslam alemi için yeni bir umuttur.
Yeniden Refah Partisi yeniden Erbakan’la siyasete soyunduk. Allah’ın izniyle en kısa zamanda inşallah hedefimiz iktidardır. İnşallah en kısa zamanda Refah Partisi’nin geçmişte yaptığı gibi tekrardan Erbakan hocamızın projelerini uygulamak ve yeni projeler ekleyerek halkımıza bir reçete ilaç şeklinde geleceğiz” dedi.
Osmaniye’de sıkışan iki parti arasında sıkışan siyasete rahatlatacaklarını kaydeden İl Başkanı Orman “Osmaniye’de bütün partiler Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında sıkışmış durumdalar. Osmaniye geçmişten beri MHP’nin kalesiydi.
AK Parti’nin 2002 yılından bu yana estirdiği rüzgarla beraber Osmaniye 2 kutuplu bir siyaset üzerinde gidiyordu. Allah şükürler olsun biz şunu görüyoruz, halkın içine indiğimiz zaman Yeniden Refah Partisi umut görülüyor, Genel Başkanımız Fatih Erbakan çok teveccüh görüyor. Biz ikili yapıyı kırmışız her gittiğimiz yerde hem ilimizde hem de ilçe ve köylerimizde teveccüh ile karşılanıyoruz takdir görüyoruz. Yeniden Refah Partisi tam zamanıdır tam zamanında parti kuruldu, bizi inanıyoruz ki Dr. Fatih Erbakan’da Erbakan hocanın yolunda projelerle inşallah Türkiye’ye nefes aldırır” şeklinde konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz