“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

“ORDUMUZ EN KISA SÜREDE FIRATIN DOĞUSUNU TERÖRDEN ARINDIRACAKTIR”
    • 13 Ekim 2019 - 19:14:09

 

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, TSK’nın başlattığı Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili mesaj yayımladı.

Başkan Avcı mesajında şunları söyledi: “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz (TSK) ve Suriye Millî Ordusu, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Fırat’ın doğusuna kara harekâtına başladı. Tek amacı sınırlarımızın güvenliğini ve Suriyelilerin evlerine gönüllü dönüşlerini sağlamak olan operasyonda ordumuz teröristlerle mücadelesini başarıyla sürdürmektedir.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları ile Amacı huzur, Hedefi terör olan kahraman Türk Ordumuz tarafından Fırat’ın doğusuna başlatılan Barış Pınarı Harekâtı ile beraber sınır güvenliğimizi sağlamak, enerji koridoru adı altında kurulmak istenen terör koridoruna engel olmak, terör saldırılarını engellemek, terör örgütü PKK/YPG-PYD’nin bölgede kurmaya çalıştığı terör yapılanmasını sona erdirmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak, terörden arınan bölgelere Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek, bölgedeki tüm terör örgütlerinin varlığını sona erdirmek ve ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu karar ile başlanan Barış Pınarı Harekatı’nı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olarak sonuna kadar destekliyoruz.
Tarihi zafer ve şanla dolu Türk Askeri, bu harekattan da Allah’ın izni ve yardımı ile başarı ile çıkacaktır. Kalbimiz ve dualarımız yüce Türk Ordusu iledir. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şanlı tarihine bir sayfayı daha eklemeyi nasip etsin.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz