“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

OKUL MÜDÜRÜNE YAPILAN SALDIRI KADİRLİ’DE KINANDI
    • 10 Mart 2020 - 07:11:56

Kadirli’de Okul Müdürüne yapılan saldırı STK ve Eğitim camiası tarafından bir basın açıklamasıyla kınandı.
Şehit Kaan Çalin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Remzi Beyoğlu’nun okul çıkışında bir grup tarafından saldırıya maruz kalıp darp edilmesiyle ilgili ilçedeki STK lar ve Eğitim camiası Beyoğlu’na sahip çıkarak saldırı ile ilgili bir basın açıklaması yaptılar.
Okul önünde yapılan basın açıklamasına katılım oldukça yoğun oldu. Eğitim –Bir-Sen Temsilcisi Mustafa Demirci,Okul Müdürümüze yapılan saldırı bizleri derinden üzmekte ve geleceğe yönelik endişelerimizi daha da arttırmaktadır.Eğitimcileri şiddetin hedefinde olan bir toplumun geleceği karanlıktır.Ciddi bir sorun olan şiddete çözüm bulunması için Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere herkesi elini taşın altına koymaya davet ediyoruz.Başarılı okul Müdürümüz Remzi Beyoğlu ve saldırıya uğrayan tüm Eğitim çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor,şiddete başvuranları kınıyor ve kamuoyunu daha duyarlı olmaya çağırıyoruz dedi.
Türk-Eğitim-Sen Temsilcisi Halim Hallaç’ta, Şehit Kaan Çalin Mesleki ve Teknik Anadolu Lise Müdürümüz Sayın Remzi Beyoğlu geçtiğimiz gün münferit ve alçakça bir saldırıya maruz kalmıştır. Okul müdürümüze yapılan bu saldırı ülkemizde ne ilktir ne de son olacaktır. Dün şehit Necmettin Kuyucu ve Ceren Damak öğretmenlerimize yapılan saldırı neyse bugün de budur. Dün nasıl bu davalara müdahilsek bugünde ve yarında eğitim çalışanlarına yapılan şiddetin karşısında, eğitim çalışanlarının da yanında olmaya devam edeceğiz.
Türk Eğitim- Sen olarak, kamu da şiddettin her türlüsüne karşıyız.Türk Ceza Kanunu’nda Eğitim çalışanlarına yönelik şiddeti caydırıcı nitelikte yeni düzenlemeler yapılarak; bu eylemlerin, kamu hizmetini engelleme, vatandaşın Eğitim hakkını kullanmayı engelleme ve bunun sonucunda insan hayatının riske atılması gibi suç tipleri başlıkları altında değerlendirileceği yasal düzenlemeler yapılmalı, cezalar artırılmalı ve verilen cezaların ertelenmemesi sağlanmalıdır.
Türk Eğitim-Sen olarak Okul Müdürümüz Sayın Remzi Beyoğlu müdürümüze yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyor, zanlıların bir an önce adalet önünde hesap vermesini talep ediyoruz dedi.
Kısa bir konuşma yapan Remzi Beyoğlu’da,bu saldırı şahsımdan ziyade Eğitim camiasına yapılmıştır.Umut ederiz ki bu tür olaylar artık son bulur.Buraya kadar gelip bizlere destek olan ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm STK lara Eğitim camiasına ve Kadirli kamuoyuna çok çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
Basın açıklamasına Osmaniye Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Mahmut Kahraman,İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, şube Müdürleri,Okul Müdürleri,Gazeteciler cemiyeti başkanı M.Yüksel Kaya,Ensar vakfı başkanı Mahmut Bozdoğan,Kadirli-Andırın Gelişim Platformu başkanı Kadir İslamoğlu,İHA başkanı Önder Çatalbaş ve diğer STK başkanları katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz