İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

OKÜ REKTÖRÜ ERASMUS+ KA171 PROJESİ KAPSAMINDA FAS’TA
    • 23 Haziran 2023 - 08:34:57

OKÜ REKTÖRÜ ERASMUS+ KA171 PROJESİ KAPSAMINDA FAS’TA

OKÜ’nün 2021-2022 döneminde başlayan, 2022-1-TR01-KA171-HED-000077685 nolu proje kapsamında Erasmus+ Yükseköğretimde Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkeler ile Hareketlilik Faaliyeti için ilk ziyaret Fas’ta bulunan ortaklarımızdan Moulay Ismail üniversitesine OKÜ’nün Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından gerçekleştirildi.
Üniversitelerin uluslararası ofislerinin ‘’uluslararasılaşması ve deneyim paylaşım’’ temalı proje kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, yeni dönemde gerçekleştirilecek akademik, ekonomik, politik, sosyal ve kültürel katkılarını bölgesel ve ulusal düzeyde yansıtmak, yeni hedefler belirlemek ve bunları hayata geçirmek konusunda toplantılar yapılarak, fikir alışverişinde bulunuldu.
OKÜ yeni akademik dönemde, Erasmus+ KA171 Projesi (Erasmus+ Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği) kapsamında önümüzdeki günlerde başta Amerika olmak üzere Bosna Hersek, Kosova, Ukrayna ve Morocco ile değişimleri planlayarak, süreci tamamlandıktan sonra öğrenci ve personeline Avrupa dışındaki ülkelerde öğrenme ya da mesleki deneyim edinme imkânı sunmaya devam edecek.
Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Uluslararasılaşmaya oldukça önem veren ve projeleri ile adından sıkça söz ettiren üniversitemiz, Avrupa ülkeleri ile Erasmus+ faaliyetlerinin yanı sıra Avrupa dışındaki ülkelerle değişim programlarında da iş birliklerini sürdürmeye ve uluslararası platformlarda bir çekim merkezi olma yolunda güçlü adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.” dedi.
OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un Fas’ta gerçekleştirdiği ziyarette OKÜ Rektör Danışmanı, Dış İlişkiler & Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Yükselir’de eşlik etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz