“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

OKÜ Bahar Şenliği Büyük Bir Coşkuyla Başladı
    • 18 Mayıs 2022 - 09:16:04

OKÜ Bahar Şenliği Büyük Bir Coşkuyla Başladı
Uzun bir aradan sonra Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde Bahar Şenliği coşkusu yaşanıyor. OKÜ Bahar Şenliği Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun’un Rektörlük Binası önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Akademik ve idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen Bahar Şenliği çelenk sunma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
Daha sonra kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, “Bahar Şenliğimizin bizleri uzun bir aradan sonra buluşturduğuna inanıyorum. Özellikle 2 yıl kapalı kaldığımız pandemi arasından sonra öğrencilerimize ve bizlere büyük moral olacağını düşündüğümüz Bahar Şenliğimizle bu dönemi güzel bir şekilde kapatıp yeni döneme yüksek bir motivasyonla hazırlanacağız. Halkımızın da davetli olduğu şenliğimizle Üniversite halk bütünleşmesinin örneğini bir kez daha en güzel şekilde yaşayacağız ve hep birlikte eğleneceğiz. Şenliğimizin düzenlenmesinde bizlere destek olan başta Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz’a, şenliğimize büyük katkı sağlayan Osmaniye Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Kadir Kara’ya, Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OOSB)’ne ve OOSB’e bünyesinde yer alan ve bize destek olan firmalara teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmanın ardından Bahar Şenliği çelenk sunma töreni sona erdi.

Bahar Şenliği 1. Gün Etkinlikleri
Bahar Şenliğinin birinci günkü etkinliğinde Öğretim Elemanları Karma Resim Sergisi’ne Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ile çok sayıda Üniversite akademik ve idari çalışanı katıldı. Burada Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan resim sergisini gezen Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ve beraberindeki konuklar Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş’tan sergi hakkında bilgiler aldı.

Sergiyi gezen Rektör Uzun ardından şenlik alanına geçerek stantları ziyaret etti.
Şenlik alanında ve şenlik sahnesinde; istek şarkılarla, karaoke etkinliğiyle ve OKÜ Genç-İz Kulübü tarafından hazırlanan çeşitli yarışmalarla öğrenciler, çalışanlar ve davetliler gönüllerince eğlendi. Ayrıca 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde hazırlanan Tarihi Osmaniye Fotoğrafları Sergisi’ öğrenciler tarafından gezildi.
Şenliğin 1. Gününe Haluk Levent Konseri Damga Vurdu
OKÜ Müzik Kulübü konseriyle devam edilen birinci gün etkinliğine son olarak OKÜ Stadyumunda gerçekleştirilen Haluk Levent Konseri ile devam edildi.
OKÜ öğrencileri, çalışanları ve Osmaniye halkının büyük ilgi gösterdiği Haluk Levent konserine Osmaniye protokolünden Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
OKÜ Stadyumunda gerçekleştirilen Haluk Levent Konseri öncesinde Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun kısa birer konuşma gerçekleştirerek Haluk Levent’i Osmaniye’de görmekten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Konserde zengin repertuarıyla dinleyicileri karşılayan sanatçı Haluk Levent, yaklaşık 20 şarkı söyleyerek sevenlerini coşturdu. Sanatçı konserde, 2019 yılında hayatını kaybeden annesinin sevdiği 15 türkünün yer aldığı ‘Vasiyet’ albümünden de eserler seslendirerek dinleyicileri duygulandırdı.
Daha sonra Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun günün anısına Haluk Levent’e çiçek takdim etti.
Sevilen sanatçı Haluk Levent muhteşem performansı ile OKÜ’de dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser, Haluk Levent’in seslendirdiği İzmir Marşı ile sona erdi.
OKÜ Bahar Şenliği 17 ve 18 Mayıs 2022 tarihlerinde de çeşitli yarışmalar, halk oyunları gösterileri, Spor müsabakaları, color fest ve dj performansı, karaoke etkinlikleri, tiyatro gösterileri, şiir dinletisi ve Mellek Mosso konseri ile devam edecek.
Bahar Şenliği program akışı için https://osmaniye.edu.tr/duyuru-16985-OKu_Bahar_senligi_Programi tıklayınız.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz