ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

7 Mart Kadirli Demirspor finale çıktı

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

ÇAMURDA MAHSUR KALAN İNEK İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KADİRLİ ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ GENÇLİK MERKEZİ OLDU
    • 8 Temmuz 2019 - 07:52:40

Osmaniye´de yaz tatilinin gelmesiyle birlikte öğrencilerin adresi Gençlik Merkezi oldu.
Kadirli ilçesinde,okulların kapanması,LGS ve Üniversite sınavlarının yapılmasının ardından öğrenciler,yaz tatillerini Gençlik Merkezinde dolu dolu geçiriyorlar.
Öğrenciler, genelde aileleriyle birlikte yaz tatilini geçirmek için yaylalara ve denize giderken,bir çok öğrenci ise tercihlerini Gençlik Merkezinden yana kullandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Kadirli Gençlik Merkezinde öğrencilere, bir çok alanda eğitici ve öğretici faaliyetler yapılıyor.

Kur´an,satranç, mangala,bilgisayar oyunları,müzik,resim,kitap okuma, karikatür ,  masa tenisi,bilardo,voleybol ve basketbol gibi sportif faaliyetler yapılıyor.
Tatillerini Gençlik Merkezinde hem eğlenerek hem de eğitici bir şekilde geçiren öğrenciler,eğitmenler eşliğinde güzel ve faydalı vakit geçirdiklerini, hem yeni şeyler öğrendiklerini hem de yeni arkadaşlar edindiklerini dile getirerek, birçok yerde bulamayacağımız imkanlar burada bize sunuluyor dediler.

Gençlik merkezi müdürü Kamil Kerimoğlu,Gençlik merkezine gelen öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sürdürebileceğini vurgulayarak

Gençlerimizle bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. Gençlerimiz yeter ki bir şeyler yapma çabası içerisinde olsun . Bizler her türlü imkanı kendilerine sağlıyoruz ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz