İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

ÖĞRENCİLERDEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ
    • 5 Haziran 2024 - 20:31:06

ÖĞRENCİLERDEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ
Kadirli’de 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.
Kadirli Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 1-7 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi.
Kent Meydanında başlayan yürüyüşe, Kadirli Belediye Başkan Vekili Yılmaz Sarıakçalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, Emniyet Müdürü Tarık Esat Kahveciler, İlçe Jandarma Komutanı j. Bnb. Emre EKER İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Açıkoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kadirli Borsa İstanbul İlk Okulu Müdürü Şakir Kocatürk, 2/D sınıfı Öğretmeni Duygu Öndaş ve öğrencilerinin katıldı.
Farkındalık yaratmak için yürüyüşe katılan ve bir birinden dikkat çekici kostümler ile yürüyüşe renk katan öğrenciler Kent Meydanından başlayıp Atatürk Caddesini takiben Kadirli Belediyesi Hizmet Binasında son bulan yürüyüşte çevreyi koruma bilincini hazırladıkları döviz ve pankartlarla vatandaşlara aktardılar.
Belediye binası önünde konuşan Kadirli Borsa İstanbul İlkokulu 2/D sınıfı öğretmeni Duygu Öndaş “Temiz çevre ve sürdürülebilir dünya için doğayı koruyarak gelecek nesillere bırakmak hepimizin elinde. Doğayı koruma bilincinin artması ve sürdürülebilir bir gelecek için temiz bir dünya bırakılması temennisiyle 5 Haziran Dünya Çevre Haftamız Kutlu olsun” dedi
Borsa İstanbul İlkokulu 2/D saınfı Öğrencisi Öykü Erkayıran ise, Çevre konusunda toplumsal duyarlılığın artarak devam etmesi, gelecek nesillere yaşanılabilir, sağlıklı, yeşil ve temiz bir dünya bırakılması temennisi ile bu etkinliği düzenleyen Kadirli Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza Cumhuriyet Başsavcımıza, Emniyet Müdürümüze, İlçe Jandarma Komutanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdürümüze ve Öğretmenimiz Duygu Öndaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz