“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

OGC BAŞKANI İSRAFİL AVCI, KGK YEREL MEDYA BAŞKANI OLDU
    • 10 Mart 2020 - 06:51:34

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren düzenlenen etkinliklerle Osmaniye’nin adını Türkiye’ye duyuran Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı, Osmaniye’ye yeni bir onur daha yaşattı. Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yerel Medya Meclis Başkanlığı’na seçilen OGC Başkanı Avcı, Osmaniye’nin adını bir kez daha duyurma gururu yaşattı.

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Seçimleri Ankara Genel Merkezde yapıldı. Açılış konuşmasını yapan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, konseyin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Dim, konseyin uluslararası alanda yaptığı ve yapacağı çalışmalarda Yerel Medya Meclisi’nde görev yapan üyelerin kuruluştan bu yana en büyük katkıyı koyduklarına dikkat çekti. Genel başkan Dim, seçimin ve sonuçlarının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

OGC Başkanı İsrafil Avcı yaptığı açıklamada “Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Seçimleri Ankara Genel Merkezde yapıldı. Şahsım Yerel Medya Meclisi Başkanlığına layık görüldüm. Bu nedenle şahsım ve Yönetim Kurulum olan Murat Dönmez (Konya), Serap Karaoğlu (Karabük), Zafer Tokuş (Sakarya), Şerife Türkeş ((Niğde), Kemal Özdilek (Tokat) ve Hacı Odabaş (Çorum) adına Yerel Medya Meclisi Başkanlığı’na layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yerel Medya Meclisi; ülkemizin Yaygın Medya Temsilcisi olan İstanbul ve Ankara hariç diğer 79 ilden sorumlu olacak.

Diğer yandan geçtiğimiz hafta Almanya’da KGK tarafından düzenlenen Türk-Alman Medya Buluşması’na da katılan Başkan Avcı, bununla ilgili olarak da “Almanya Berlin’de, KGK’nin Türk-Alman Medya Buluşması’na katıldık. Almanya Büyükelçiliğimizi ziyaret edip, Büyükelçimiz Ali Kemal Aydın ile sohbet etme imkanı bulduk” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz