UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OGAL ÖĞRENCİLERİ İTALYA’DA….
    • 23 Ekim 2019 - 20:43:02

Kadirli Osman Gazi Anadolu Lisesi, REMEDY-Role of Education on Protecting Children and Women in Conflict isimli Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları projesi ile Okul Müdürü Cavit ONAT ve İngilizce Öğretmeni Hatice ÖNCÜL DÖNMEZ rehberliğinde 3 öğrencisi ile İtalya’ya gitti.Proje kapsamında okul ögrencileri Kurtuluş Savaşına kahramanlık eden kadınlarımızdan Halime Çavuş’un duygu yüklü hikayesini anlattılar.Bunun yanı sıra Roma ve Ladispoli şehirlerinde misafir ülkenin tarihini ve kültürünü tanımak amacıyla çeşitli tarihi ve turistik yerlere ziyaretler düzenlendi ve yöresel mutfaklarını tanıtan etkinliklere yer verildi.Okul Müdürü Cavit ONAT, “Savaşın hazin yüzünü ve barışı inşa etmenin ne kadar zor olduğunu göstermek istedik.

Bu vatanı bize emanet eden ecdadımızı bir kez daha saygı ve gururla andık. En büyük temennimiz, gençlerimizin başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere adını zikredemeyeceğimiz tüm gazi ve şehitlerimize olan borçlarını topluma faydalı bireyler ve saygılı vatandaşlar olarak ödemeleridir. Bunun en güzel yolu da okumak ile geçer.”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz