“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ODA BAŞKANLARINDAN BİRLİKTELİK MESAJI
    • 4 Mart 2022 - 08:39:25

ODA BAŞKANLARINDAN BİRLİKTELİK MESAJI
Osmaniye esnaf ve sanatkârlar odaları Birliğinin Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak olan birlik seçiminde Kadirli’de bulunan 7 oda başkanı ve yönetimleri destek sözünün verildiği birlik beraberlik gecesinde Kadirli’de bir araya geldiler.
Osmaniye Merkezden 13, Kadirli’den 7, Düziçi’den 4, Bahçe’den 1, Toprakkale ilçesinden ise 1 oda başkanı olmak üzere toplam 26 oda başkanı Birlik Beraberlik yemeğine katılarak Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği mevcut başkan Murat Yalçın destek mesajları verdiler.
Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin seçimi dolayısıyla, mevcut başkan Murat Yalçın birlik ve beraberlik yemeğinde yaptığı konuşmada ; Bu birlik ve beraberlik yemeğimizin ikincisi Kadirli’de yapıyoruz. Kadirli Osmaniye’nin en büyük ilçesi hizmetlerimizi sözümüzü ve adımlarımızı ona göre atıyoruz. Esnaf sicil Müdürlüğümüzü Kadirli’ye açtık haftanın 5 günü hizmet veriyor. Böylelikle Kadirli ve Sumbas Esnafının Osmaniye’ye gelmesine gerek kalmadı.
Ayrıca Sumbas ilçemiz’de esnaf odası olmadığından bakanlık kararıyla Osmaniye’ye gitmek zorunda kalan esnafımızı kadirlide bulunan odalarımıza kayıtları yapılarak bu sorunu çözdük. Bana bu süreçte destek veren tüm oda başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi
Birlik beraberlik yemeğine Kadirli Şoförler ve Otomobilceler Oda Başkanı Ozan Atılgan, Kadirli Terziler ve Kunduracılar Odası Başkanı Metin Topal, Gıda Maddeleri Oda Başkanı Durdu Avan, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Bülent Haytaoğlu, Kadirli madenî sanatkarlar odası başkanı Ali tüfekçi, Kadirli ağaç işleri ve inşaat sanatkarlar odası başkanı Yunus ela, Kadirli Berberler ve kuaförler esnaf odası başkanı Kadir Saraç katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz