SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

MÜDÜR TAPSIZ GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
    • 17 Ocak 2020 - 07:10:18

Kadirli Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, gazetecilerle bir araya geldi. Tapsız, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Tapsız, beraberinde şube müdürleri ile birlikte Öğretmenevi’nde gazetecileri ağırladı. Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Muzaffer Yüksel Kaya’nın yanı sıra kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri de programda bir araya geldi.
Kentte 2 bin öğretmen ve 29 bine yakın öğrencinin sorumluluğuyla çalıştıklarını anlatan Tapsız, “Bu sorumluluğu üstlenmiş bulunmaktayım ve bu görevi icra ediyorum. 2 bin öğretmenimiz var, 29 bine yakın öğrencimiz var. Kadirli Milli Eğitim dediğinizde devasa kurum. Ve bu mevcut hiçbir müdürlükte yok. Sayı ve mevcut itibariyle. Eğitim öğretimin en sıkıntılı iki dönemi vardır. Bunlardan bir tanesi eğitim öğretimin kapandığı, diğeri de eğitim öğretimin açıldığı başladığı dönemdir. Buları şöyle sıralamak gerekirse bizi en çok CİMER Şikayetlerinde Osmaniye birinci sırada. Bu birincilikte Kadirli’nin payı büyük maalesef.
İkinci olarak İŞKUR’dan alının işçilerde yaşıyoruz. Bunu şuraya ver buraya ver olayından kendi işimize enerjimizi harcayamıyoruz. Ama bu yılki yaptığımız hatayı önümüzdeki yıl yapmayacağız.
Üçüncü husus ise taşıma Kadirli’de yaklaşık 4500 civarında öğrenciyi taşıyoruz.Bu taşıma işinde yeterince başarılı olamadık. Nedeni ise geçmişten gelen bir alışkanlık. Geçmişten bu yana çeken kişi bu hattı sahiplenmiş görüyor.. Bu noktada büyük sıkıntı yaşıyoruz..
Bunların dışında eğitim öğretimde bir sıkıntımız yok.. Bazı konularda bize sorulmadan söylenen ve yazılan şeyler oldu. Sağlıklı bir bilgi akışı yapamadık. Burada bir ayrım yapmak adına söylemiyorum. Biz bu toprakların çocuğu olarak nerede ne var okulun durumu nedir hepsine hakimiz elbette bizlerinde eksiği var yok demiyoruz gazeteci arkadaşlardan ricamız bir haber yazarken bizimde görüşümüzü almanız yönünde. Çünkü geçmiş gelen. Kadirlinin eğitim öğreteninde bir çizgisi var. Bir kariyeri var. Bunların zedelenmemesi adına buna özen göstermenizi rica ediyorum. “ diye konuştu.
Programda konuşan Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise Tapsız’a teşekkür ederek “2 bin öğretmen ve 29 bine yakın öğrencinin sorumluluğu çok kolay olmayan bir şey. Büyük ve önemli bir görev yapıyorsunuz. Bu anlamda biz sizlere teşekkür ediyoruz. Bizleri bilgilendirdiğiniz için de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
Programa, Anadolu Ajansı Temsilcisi Menderes Özat, Kadirlim Gazetesi Kurucu Sahibi ve İHA muhabiri Yüksel İbicioğlu, Yeni Kadirli Gaztesi Muhabiri Hüseyin Yılmazer ve Mehmetli Ali Kaya, Özgün Gazetesi Sahibi Mehmet Demir ve yazı işleri Müdürü Hatice Kazar, Kadirli Postası Hatice Kundakcı, Kaymakamlık Şefi İbrahim Ethem Kundakçı, İHA Muhabiri Selçuk Savran ve Milli Eğitim Şube Müdürleri Katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz