KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

MİNİK ÖGRENCİLER YÜZMEYİ ÖGRENİYOR
    • 14 Aralık 2018 - 07:27:42

Osmaniye’de ilkokul 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, uzman antrenörler tarafından Yüzme eğitimi verilmeye başlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Osmaniyeli öğrenciler yüzme öğreniyor.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Kadirli’de ilkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yüzme eğitimleri verilmeye başlandı.

İLKOKUL ÖGRENCİLERİNE YÜZME EĞİTİMİ

İlçede start alan çalışma çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yüzme antrenörleri nezdinde minik öğrenciler yüzme öğrenmeye başladı. Gönüllülük esasına göre yüzme bilmek isteyen Mustafa Konaklı ilkokulu öğrencileri yüzme antrenörleri eşliğinde eğitim alıyor. Haftanın her günü farklı seanslar şeklinde yapılacak çalışma 4 hafta sürecek.
Farklı seanslar şeklinde yapılan çalışmada yüzme antrenörleri tarafından çocuklara ayak çalışması, havuza uyum dersi, havuz tanıtımı, suda nefes alışverişi, materyallerle yüzme, suda ilerleme, yüz üstü ve sırt üstü suda ilerleme, kolların kullanışı, dirsek alışverişi gibi eğitimler veriliyor.İlk defa havuza giren minik öğrenciler  ise yüzme derslerinin keyfini çıkartıyor.
Osmaniye Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Mustafa Loğoğlu,İlkokul 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin Türkiye genelinde yüzme bilmeyen hiçbir çocuk kalmasın projesiyle alakalı olarak şuan itibarıyla hem Osmaniye’mizde hem Kadirli’deki yarı olimpik yüzme havuzumuzda yaklaşık 500 civarı öğrencimizle 4 antrenörümüz 4 cankurtaranımızla birlikte çocuklarımıza 3. 4. sınıf çocuklarımıza yüzme öğretmekteyiz. Aşağı yukarı bu program 4 hafta sürecek 4 haftada 16 defa çocuklarımız havuza girecekler. Bu havuza giriş neticesinde çocuklarımız tam manasıyla yüzmeyi antrenörlerimiz ve cankurtaranlarımız aracılığıyla öğrenecekler dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz