SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY KADİRLİ’DE ANILDI
    • 27 Aralık 2019 - 08:19:38

İstiklal Marşı’mızın yazarı merhum Mehmet Akif Ersoy, ölümünün 83. yıldönümünde Eğitim Bir Sen Kadirli Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen programda dualarla anıldı.
Program Mahmut Bozdağan’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Ardından Slayt eşliğinde Akif’in hayatından kesitler sunuldu.Eğitim Bir Sen Temsilcisi Mustafa Demirci,Türk milletinin, istiklali için yaşayan bir millet olduğunu ve bu milletin içinden çıkmış bazı yiğit Vatan evlatları istiklale ulaşmaya önderlik etmiştir. İşte onlardan biri de Mehmet Akif d Ersoy’dur. Onu rahmetle ve minnetle anıyoruz dedi.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’da Akif’in şiirlerinde en belirgin özelliklerinden biri de Vatan ve Millet sevgisidir.
Genç neslin Mehmet Akif’i çok iyi okuması ve anlaması gerektiğini belirten Durmuşoğlu, bunun Tarih bilinci açısından önemli olduğunun altını çizerek bu cennet timsali vatanı bizlere emanet eden Şehitlerimizi, Gazilerimizi, Devlet büyüklerimizi ve Şairlerimizi, Rahmet ve Minnetle anıyoruz diyerek programı hazırlayan Eğitim Bir Sen Temsilciliğine teşekkür etti.İlçe Kaymakamı Ahmet Arık’ta
Milletimize ve Ülkemize malolan değerlerin yaşatılması, gelecek nesle tanıtılması bizlerin Tarihe olan sorumluluğumuzdur. Gelecek kuşakların onun vatan sevgisi, bağımsızlık inancı, bilgi birikimi ve mücadele azminden öğrenecekleri çok şey var. O yüzdendir ki , her yıl düzenlenen bu anma etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum diyerek proğramın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Alan Klavuzu Ali Murat Kalegil’de Çanakkale tarihi ile ilgili bir sunum yaptı.
programa, Ak parti Osmaniye milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İlçe Kaymakam Ahmet Arık,Emniyet Müdürü Mustafa Tokay, bazı kurum ve okul müdürleri, sendika üyeleri ve davetliler katıldı..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz