Milletvekili Şahin öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen 6 şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta öğrenciler karnelerini almanın sevincini ve mutluluğunu yaşadı.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili,Andırınlı hemşehrimiz Prof. Dr. Mehmet Şahin, öğrencilerin karne sevincine ortak olarak karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum dedi.
Şahin yaptığı açıklamada, “Bugün #Karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Emekleri ve özveriyle geleceğimize ışık tutan değerli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Her emeğin ardında izleri olan kıymetli velilerimize de selamlarımı iletiyorum.” İfadelerine yer verdi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- BAŞKAN GAZİOĞLU ‘NDAN SAYMANLIK MÜDÜRÜ YILMAZ ‘A ZİYARET
- OSMANİYE’DE FARKINDALIK” EĞİTİMLERİ VERİLDİ
- UZUN VADİSİ,DOĞA SEVERLERİN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR
- SÜLEMİŞ BÖYLE DAHA DA GÜZEL
- EMNİYETTEN HUZUR VE ASAYİŞ UYGULAMALARI
- MEHMET ORHUN DÖĞÜŞCÜ” CHP İL BAŞKAN ADAYI
- RAHMETLİ MUSA GÜRLEK’İN EVLADLARINDAN DUYURULUR…
- KIŞ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI..
- HAYATINI KİTAP YAPTI…
- OSMANİYE LEZZETLERİ İZMİR’DE TANITILDI
