YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

Milletvekili Kaya’nın Yeşilay Haftası mesajı
    • 4 Mart 2019 - 07:23:41

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya 01-07 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Kaya yayınladığı mesajında, “Ülkemizde aktif olarak çalışan en köklü sivil toplum kuruluşlarından olan ve bağımlılıkla mücadele gibi önemli , hayati bir sorumluluğu üstelenen Yeşilay, 5 Mart 1920’de, kurulmuştur.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, sağlıklı bir gelecek ve bağımlılıkla mücadelenin önemini anlatmakta, gençlerimizi bu kötülüklerden korumaktadır. Sadece ülkemizde değil, ulusal ve uluslararası ölçekte yoğun ve etkin bir şekilde çalışmaktadır. Yeşilay, geçmişte olduğu gibi günümüzde de, gençlerimizi alkol, tütün, uyuşturucu madde, kumar gibi bağımlılıklardan koruyarak; gençlerimiz, çocuklarımızın enerjilerini sosyal ve kültürel faaliyetlere yöneltmeleri için çalışmalar yürütmektedir. Çalışmalarını geleneksel yöntemler ve bilimsel metotlarla özverili bir şekilde topluma yansıtmaktadır.

Söz konusu çalışmalarıyla, nice hayatlar kurtulmuştur. Yardım ve desteğe ihtiyacı olan bağımlı gençlerimizin hayata tutunmalarına vesile olmuşlardır.

Milletinizin ve Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimiz korunması, enerjilerinin ve bilgilerinin doğru alanlara yönlendirilmesini amaçlayan Yeşilay, ruhen ve bedenen sağlıklı yetiştirilmiş bir gençlik ve güzel ahlaklı bir nesil, milletimiz, toplumumuz için iyi bir gelecek demektir.

01- 07 Mart Yeşilay Haftası vesilesiyle değerli kuruma emek veren tüm büyüklerimizi saygıyla anıyorum.

Toplumumuzda her bir bireyin Yeşilayın amaçlarını hayatında yaşam felsefesi olarak görmeli, her bir ferdin toplumumuzun değeri olan güzide kuruma ve sağlıklı nesillerin yetişmesine destek olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz