“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

MİLLETVEKİLİ KAYA’DAN BURSA İL TEŞKİLATINA ZİYARET
    • 5 Temmuz 2021 - 19:41:16

MİLLETVEKİLİ KAYA’DAN BURSA İL TEŞKİLATINA ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Marmara Bölgesi Koordinatörü AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail KAYA; Bursa İl Teşkilatını ziyaret etti.

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından, Marmara Bölgesi Koordinatörlüğü görevine getirilen, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, bu göreve gelmesinden sonra ilk Bursa ziyaretini gerçekleştirdi.

AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası AK Parti Osmaniye Milletvekili Kaya, Bursa ziyareti kapsamında AK Parti Bursa İl Başkanlığı Binasında gerçekleştirilen toplantıda, Bursa AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları başkanı ile bir araya geldi.

Daha önce AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Ege Bölgesinde Aydın İl’inden sorumlu olan Sayın Kaya, yeni dönemde Marmara Bölgesine geçerek, Bursa İl’inden sorumlu İl koordinatörü olarak görevlendirildi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya açıklamasında; Ekonomik açıdan Türkiye’nin en gelişmiş kentlerinden biri olan Bursa, sanayisi ile doğal ve tarihsel zenginlikleriyle de bizim için çok büyük bir öneme sahiptir. Bursa, Osmanlı Devleti’nin ilk başkentidir. Bursa İl’imizin Türkiye’deki her insanın kalbinde ayrı bir yeri olduğunu belirten KAYA, teşkilatlarımız ile birlikte, Bursa’mızı çok daha iyi seviyelere taşıma gayreti içinde olacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin ve kararlı adımlarla götürecek siyasi kadroları 7. Olağan Kongre Süreciyle oluşturduk. 14 Ağustos 2001 den bu yana, Bundan önceki 20 yılda olduğu gibi bundan sonra da teşkilatlarımızın her kademesindeki üyelerimizle birlikte, daha azimli ve gayretli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Biz, Türkiye sevdalısı bir liderin, Türkiye’ye hizmet etme sevdalısı bir liderin yol arkadaşları olarak, gidilmeyen kapı, sıkılmayan el bırakmayacağız. Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarana dek hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Teşkilat ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Milletvekili Kaya, “AK Parti İl teşkilatımıza ve Bursalı hemşerilerimize, misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz