OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MİLLETVEKİLİ KAYA AK PARTİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI YAYIMLADI
    • 13 Ağustos 2020 - 06:15:13


AK PARTİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KAPSAMINDA BASIN BÜLTENİ

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya Ak Parti Kuruluş Yıl dönümü sebebiyle basın bülteni yayınladı. Kaya yayınlamış olduğu bültende,
‘’Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında;
14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız bu kutlu yolculukta, halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile ülkemize ve milletimize hizmet yolunda 19.uncu yılımızı geride bıraktık.Kurulduğumuz günden beri hangi ilkelere inandıysak, Türkiye için neler vadettiysek bunları gerçekleştirmenin ve milletimizin bize emanet olarak verdiği büyük Türkiye idealinin ve tarihin içinden akıp gelen milletin büyük iddiasının temsilcisi ve emanetçisi olmaya dikkat gösterdik.
Özü millet, davası millet, sevdası millet olan Ak Parti, Aziz Milletimizin geçmişten günümüze binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesini yaşatmak için gece gündüz çalışan ve çalışmaya devam eden bir partidir.
19 yılda bizim gerçekleştirdiklerimize baktığımızda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes’ten bugüne kadar bütün liderlerin hayalleri ve vaatlerini gerçekleştiren liderdir. Liderlerin hayallerini gerçekleştiren lider olarak Erdoğan, Türk siyasetinde önemli bir yer tutuyor.
26 Ağustos 1071’de kazanılan Malazgirt Zaferi’yle Anadolu’yu vatanımız, yurdumuz olarak muhafaza etme davasının takipçisi, Kudüs’ü işgal etmek üzere yola çıkan haçlı ordusuna adeta mezar eden Sultan Kılıçaslan’ı, küçük bir boydan bir cihan devleti kuran Ertuğrul Gazi ve oğlu Osman Gazi’yi, İstanbul’un fethiyle çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han’ı, güçle diplomasinin inceliklerini birleştiren Abdülhamit Han gibi ecdatlarımızın bu ülkeyi ve milleti koruma ve büyütme davasını kendi davası olarak kabul etmiş bir partidir.
Yine günümüzde ise Türkiye’ye çağ atlatan mega projeler, eğitim, sağlık, emniyet, ulaşım, enerji ve adalet gibi alanlarda millete hizmet yolunda yapılan çalışmalar ile ilk günkü aşkla irade, erdem ve cesaretle yolumuza devam edeceğiz.
Ak partinin davası Türkiye’nin davasıdır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.’’ İfadelerinde bulundu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz