OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU “YOL AĞINDA ÖNEMLİ MESAFELER KAT EDİYORUZ”
    • 27 Ocak 2020 - 09:34:10

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, bölgedeki yapımı devam eden ve yapılacak olan yol ağı çalışmalarıyla  ilgili önemli bilgiler verdi.Durmuşoğlu,beraberinde Karayolları bölge müdürü Mehmet fidan,Osmaniye il özel idare genel sekreteri Mustafa Bolat  ile birlikte bir takım incelemelerde bulundu.
Ceyhan –Çukurköprü,Çukurköprü-Kadirli bölünmüş yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Durmuşoğlu, Bu bölge yıllardır ihmal edildi.İnşallah biran önce bu yolumuzun yapılarak Halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Ayrıca Kurukandak-Sumbas arası,Adana yolu- Osb.arasının genişletilmesi,Kadirli-Osmaniye yolunun bölünmüş yol olarak yapılması,Kadirli kuzey çevre yolunun 2020 yılı ek yatırım programına alınması,Kadirli-Karatepe kaleler rampasının düzeltilmesi,Kadirli-Andırın şehir çıkışı park orman mesire alanına kadar bölünmüş yol yapımı,Kadirli-Osmaniye yolu cevdetiye kanal yolunun karayolları ağına alınması,Toprakkaleye bağlanması,Düziçi Yarbaşı atalan bağlantı yoluna kadar bölünmüş yol yapımı,Toprakkale D.400 bağlantı yolunun duble yapılması gibi çok önem verdiğimiz vatandaşlarımızın ve araç sürücülerimizin daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etme imkanı sağlayacağımız yol ağının bitirmek istiyoruz dedi.
Ceyhan-Kadirli arası yol yapımının tamamlanmasının ardından organize sanayi bölgesinin daha çok yatırımcı çekeceğine dikkat çeken Durmuşoğlu,bu sayede istihdama dayalı yatırımların da önünün açılacağını belirtti.
Hafta sonunu yol ağı projesi kapsamında Kadirli,Sumbas,Düziçi ve Bahçe ilçelerinde geçiren Durmuşoğlu,buralarda vatandaşlarla ve araç sürücüleriyle de sohbet ederek hem yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.
Düziçi’nde Kaymakam Mutlu Almalı ve Belediye Başkanı Alper Öner tarafından karşılanan Durmuşoğlu,yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.İlçede vatandaşların yoğun ilgisiyle de karşılaşan Durmuşoğlu bir süre vatandaşlarla sohbet etti.Yol yapım çalışmalarının bir bölümünde Milletvekili Durmuşoğlu’na Kadirli Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan,Sumbas Kaymakamı İdil Özdemir,Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu,Mehmetli Belde belediye Başkanı Fatih Seyidoğlu,Kadirli Ak parti ilçe başkanı İsmail Oruç,Sumbas ilçe Başkanı Erol Kaplan ve İl Genel meclis üyesi Veli Gani’de eşlik etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz