OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU; ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİ TEKRARDAN ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLANDI.
    • 15 Nisan 2022 - 08:07:55

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU;
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜKLERİ TEKRARDAN ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLANDI.
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Orman İşletme Müdürlüklerinin tekrardan Adana Bölge Müdürlüğüne bağlanması hakkında açıklamalarda bulundu;
Durmuşoğlu yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti;
“Daha önce Orman Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında değişiklik yapılması ile Hatay Bölge Müdürlüğü kurulmuş ve Adana Bölge Müdürlüğüne Bağlı olan Orman İşletme Müdürlüklerimizin Hatay Bölge Müdürlüğüne Bağlanması bölgemizde büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Tarım ve Orman Bakanımız ve Orman Genel Müdürümüz ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 12 Nisan 2022 tarih ve 5420 sayılı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, Düziçi, Kadirli ve Osmaniye Orman İşletme Müdürlükleri, Adana Orman Bölge Müdürlüğüne tekrar bağlandı. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.
Yapmış olduğumuz bu çalışmalarda emeği geçen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vahit Kirişci’ye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık’a, Orman Genel Müdürümüze, Orman teşkilatımıza, Belediye Başkanlarımıza, muhtarlarımıza, AK Parti teşkilatımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Bir çiftçi çocuğu olarak sektörü yakından takip ediyor, Türkiye’nin ve bölgemizin gelişmesi, kalkınması, 2023 hedeflerine ulaşması için kışın soğuğuna, yazın kavurucu sıcağa aldırmadan çalışan tüm çiftçilerimizin ve orman köylülerimizin her zaman yanlarında olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz