YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

Milletvekili Durmuşoğlu OGC’ni ziyaret etti…
    • 31 Temmuz 2022 - 20:30:33

Milletvekili Durmuşoğlu OGC’ni ziyaret etti…

 

Ak Parti Osmaniye milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İl Başkanı Seydi Gülsoy ile birlikte Osmaniye Gazeteciler cemiyeti’nin ziyaret ederek Osmaniye’ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında konuşan Ak Parti Osmaniye milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, iktidarları döneminde Türkiye genelinde yapılan, otoyollar, hava alanları, köprüler, barajlar, spor tesisleri ve diğer yatırım hizmetlerinden sözederek, 20 yıllık iktidarları döneminde yaptıklarını, önümüzdeki seçimler sonunda Cumhur ittifakına halkın destek vermesiyle devam edeceklerini ve yapacak çok işlerinin olduğunu kaydetti.

Osmaniye iline yapılan hizmetlerle ilgili, 600 yataklı Devlet Hastanesi ile birlikte, İlçelere yapılan ve yapılacak olan Devlet hastaneleri hakkında bilgi veren Milletvekili Durmuşoğlu, Osmaniye’de okul sıkıntısının yaşanmadığını, yeni Adliye binası ve Millet bahçeleri projelerinden sözetti.

Ak Parti Milletvekili Durmuşoğlu, Türkiye’de yaşanan ekonomik krizin diğer ülkelerde de yaşandığını belirtirken, asgari ücrete ve emeklilere yapılan maaş artışlarının iyileştirilmesinin bu güne kadar yapılan en yüksek artışlar olduğunu vurguladı.

Yapılan konuşmanın ardından gazeteciler sorularını yanıtlayan Milletvekili Durmuşoğlu, yaşanan sıkıntıların geçici olduğunu ve sabır edilmesi önerisinde bulundu.

Gazeteci Ali Celal Kaymak, emekli olduğu ilk yılda maaşının asgari ücret kadar olduğunu, bu gün ise yapılan iyileştirmeye rağmen asgari ücretin altında kaldığını belirterek, günün ekonomik koşullarında yetmediğini ve nasıl bir çözüm bulabileceklerini sordu.

Gazeteci Mustafa Bardak ise, bugün emeklinin eline geçen 3 bin 500 lira para ile bir çocuklu bir ailenin bile aylık, ekmek, elektrik, su ve önümüzdeki aylarda okulların açılması ile birlikte öğrenci servis ücretine yetmeyeceğin, yumurtanın kolisinin 55 lira olduğunu, insanların zeytin, peynir, sebze ve meyve almak istediğinde emeklinin maaşının yetip yetmeyeceğini hesap ettikten sonra yanıt vermesini istedi. Bardak ayrıca, Atatürk Ortaokulu ile Atatürk Lisesi binalarının üç yıldır hizmet vermediğini bu okullarda yeniden eğitim ve öğretime başlanılacağını sordu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz