SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

MHP”DE BÜLBÜL, BAŞVURUSUNU YAPTI..
    • 27 Mart 2023 - 08:36:10

MHP”DE BÜLBÜL, BAŞVURUSUNU YAPTI..

Hemşehrimiz Akademisyen Öğretim Görevlisi Selçuk Aydın BÜLBÜL’ün aday adaylığı heyecan yarattı. Ülkücü camianın yakından tanıdığı Bülbül; Dün Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Adaylığı başvurunda bulundu.

Cumhur ittifakının bir neferi olarak davamızın kalesi Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı müracaatımızı yaptık. Ortaokul sıralarından bu güne kadar her kademesinde, her gittiğim okul, her gittiğim ilde büyük bir heyecan ve inançla görev aldığım davamıza hizmet etmeye aynı heyecan aynı şevkle devam edeceğim. Türk Dünyasının bilgi lideri, gururumuz hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Bismillah” diyoruz.

Akademisyen Öğretim Görevlisi Selçuk Aydın BÜLBÜL’ün Kısa Özgeçmişi;

Öğretmen anne ve babanın 2.evladı olarak 1980 yılında Osmaniye’de doğan Selçuk Aydın BÜLBÜL ,ilkokul eğitimini Düziçi’de, Ortaokulu eğitimini Kadirli ve Düziçi’de, Lise eğitimini Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesinde, Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladıktan sonra devlette ve özel sektörde çeşitli uzmanlık ve eğitmenlik gerektiren mesleklerde öğretmen , müdür ve kurucu olarak çalışmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde iken İzzet Baysal Üniversitesi ve Okan Üniversitelerinde Yüksek Lisansını tamamlamış , ilgili sınavlara girerek Üniversiteye geçiş yapmış sonrasında Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarına devam etmiştir.

Çıkarmış olduğu 4 kitabının haricinde onlarca dergide yazarlık ve editörlük yapmıştır. Çocukların eğitimi ile ilgili geliştirdiği bir çok proje gerçekleştirmiştir. Türk coğrafyasında yaşayan çocuklar ve öğretmenleri ile ilgili kurmuş olduğu Enstitüde bu konuda çalışmalarına yurtdışı ziyaretlerine ve kabullere devam etmektedir. Selçuk Aydın BÜLBÜL Dünyanın 3.Büyük oluşumu olan ve 9 ülkede temelleri atılan Uluslararası bir eğitim platformunda başkanlığını yürütmektedir.

Selçuk Aydın BÜLBÜL ortaokul yıllarından itibaren ülkü ocakları başta olmak üzere her kademede hareketin içinde yer almış, lise ve üniversite teşkilat başkanlıkları yürütmüştür.

 

Bülbül, evli ve 1 çocuk babası olup iyi seviyede ingilizce bilmektedir.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz