DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

MEHMET NURİ ARIOĞLUNDA 7-19 YAŞ KURS FİNALİ
    • 30 Kasım 2018 - 08:07:02

Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulunda 08/10/2018 ile 26/11/2018 tarihleri arasında düzenlenen aile eğitimi (7-19 yaş) kursu sonrasında eğitime katılan 14 kursiyere katılım belgesi verildi.
Program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve kurs öğretmeni Ahmet BAL’ın konuşmasıyla başladı. Ahmet BAL konuşmasında kursun veriliş amacından ve kursta yapılan etkinliklerden bahsetti. Mehmet Nuri Arıoğlu Ortaokulu müdürü Mehmet ALAYBEYOĞLU’da konuşmasında bu tür kursların düzenlenmesinin önemine vurgu yaptı Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu müdürü Selim YİĞİT ise yaptığı konuşmada programa katılan misafirlere hoş geldiniz, talep olduğu sürece bu tür kursları etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz, çünkü anne babalar maalesef iyi niyetle, doğru yaptığını zannederek yanlış yapıyorlar. Öncelikle bunların düzeltilmesi lazım dedi. Bu anlamda büyük bir özveri ile mesaisinden sonra okulumuza gelerek bu kursu veren Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Ahmet BAL hocama, kursa katılan kursiyerlerimize ve davetimize icabet eden tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum, dedi.
Ayrıca önümüzdeki günlerde küçük çocukları dolayısıyla kursa katılamayan velilere de aile eğitimiyle ilgili kurslar düzenleneceği , veliler kursta iken çocuklara yönelik oyun film izleme gibi etkinliklerin düzenleneceği belirtildi. Programa katılan Şube Müdürü Kasım KOCABAŞ’ta kursun düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. Kursa katılan veliler kursun kendilerine kattıklarıyla ilgili yazmış oldukları mektupları okudu. Kursun hem eğitim anlayışlarına hem de aile içi iletişime çok büyük katkı sağladığını vurguladılar. Bu tür kursların düzenlenmesini istiyoruz, dediler. Konuşmaların ardından 14 kursiyerin katılım belgelerinin verilmesine geçildi. Belgeler kursiyerlerin çocukları ve misafirler tarafından verildi. Program Sabahattin KAYA’nın sazları eşliğinde Şube Müdürü Kasım KOCABAŞ, Şule SESLİ ve Selim YİĞİT’in söylediği bir birinden güzel türkülerle sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz