KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

MEHMET NURİ ARIOĞLU YİNE GÜZEL BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI
    • 8 Ocak 2020 - 07:32:53

 


Eğitim ve Öğretimdeki başarının yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki yaptığı projelerle de dikkat çeken okul,Aile Eğitimi kurslarının 3.final etkinliği programını gerçekleştirdi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program okul müdürü Selim Yiğit’in konuşmasıyla devam etti.Yigit konuşmasında ;Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Şube Müdürlerim, okul müdürü arkadaşlarım, mesai arkadaşlarım, basınımızın güzide temsilcileri, değerli velilerimiz, kıymetli yavrularımız, bizleri kırmayarak her davetimize gelen saygı değer sanatçı arkadaşlarım Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu olarak düzenlemiş olduğumuz AİLE EĞİTİMİ KURSLARIMIZIN 3. SÜNÜN FİNAL ETKİNLİĞİNE Hoş geldiniz, teşrifleriniz için teşekkür ediyorum.
Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu olarak eğitim öğretim faaliyetlerine başladığımız ilk günden bugüne ailelerimizin eğitim ve aile içi iletişim konusunda bilinçlendirilmesi, öğrencileri ile daha bilinçli bir şekilde ilgilenmesi için gayret gösterdik. Biz inanıyoruz ki okul, öğretmen veli, öğrenci birlikte hareket ettiğimiz zaman başarıyı daha kolay elde ederiz, geleceğimizin teminatı yavrularımızı daha az yorarak daha iyi bir şekilde yetiştiririz. Bu doğrultuda yapmış olduğumuz “Oku Kitabını Al Altınını” ve “Eğitim Sinemada” projelerimiz Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü Arge birimi tarafından düzenlenen eğitimde iyi örnekler yarışmasında Aile Eğitimi konusunda birinci ve ikinci olmuş hazırlanan “Osmaniye 2017 Eğitimde İyi Örnekler Kitabına kitabında yer almıştır.
2018-2019 Eğitim öğretim yılının başından itibaren Aile Eğitimi Kursları düzenlemeye başladık. 1, 2 derken bugün Aile Eğitimi Kursumuzun üçüncüsünün finali için burada toplandık. İnşallah bu kursları düzenlemeye devam edeceğiz. Yeri gelmişken bu kursumuzda gönüllü olarak ve hiçbir karşılık beklemeden öğretmenlik yapan Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Sayın Ahmet BAL’a ve küçük yavruları olmasına rağmen gerçekten fedakarlık yaparak köylerden dahi gelerek kursumuza katılan velilerimize çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca bu kursları düzenlememizin bir nedeni de anne babaların artan sosyal medya bağımlılığı yüzünden çocukları ihmal etmeye başlamaları olmuştur. Bu konu ile ilgili olarak ana sınıfı öğrencilerimizden gelen şikayetler sonucunda Kadirli RAM ile bağlantıya geçilerek hemen velilerimize Sosyal medya bağımlılığı ve zararları ile ilgili toplantı düzenlendi. Yoğun programları arasına bizim talebimizi de dahil ederek zaman geçirmeden RAM dan gelerek velilerimize seminer veren öğretmen arkadaşlarımıza ve RAM Müdürü Sayın Koray ERDEMİR Beye çok teşekkür ediyorum, dedi.
Kurs Öğretmeni Ahmet Bal’da Kursun içeriği hakkında bilgi vererek yaklaşık üç ay süren bu kursa 16 velinin devam ettiğini belirtti. Velilerin duygu ve düşüncelerini anlattıkları mektuplarının okunmasından sonra programa katılan davetliler tarafından kursiyer velilere katılım belgesi verilmesiyle devam eden program, Sabahattin Kaya ve Sabahattin Aslansofuoğlu’nun müzikleri eşliğinde Kasım Kocabaş, Şule Sesli, Sabahattin Aslansofuoğlu, Selim Yiğit ve Kübra Hayta tarafından söylenen şarkı ve türkülerle, çekilen halaylarla son buldu.
Aile eğitiminin çok önemli bir konu olduğunu belirten katılımcılar böyle bir etkinliği düzenleyen okul idaresine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, dediler. Veliler de bunlar çok güzel etkinlikler bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz, okul idaresine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, dediler

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz