UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MEHMET NURİ ARIOĞLU İLKOKULU’NDAN YİNE ÖRNEK BİR ÇALIŞMA
    • 24 Eylül 2019 - 07:20:24

Mehmet Nuri ARIOĞLU İlkokulu yaptığı çalışmalarla örnek olmaya devam ediyor. Geleceğin teminatı çocukların  en iyi şekilde yetiştirilmesinin sağlıklı bir aile içi iletişim ve okul aile iş birliğinde olduğunun bilincinde olan okul yönetimi velilerini öğrencileri ile daha bilinçli bir şekilde ilgilenebilmeleri için kurs düzenledi.
Sekiz hafta sürecek kursun açılışında konuşan okul müdürü Selim YİĞİT, Saygı değer misafirlerimiz kıymetli velilerimiz bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz Aile Eğitimi Kursuna hoş geldiniz, düzenlemiş olduğumuz programlarda bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Fehmi HAYTAOĞLU’na, gönüllü ve özverili bir şekilde kurs hocalığımızı yapan Sayın Ahmet BAL Hocama ve köylerden dahi gelerek kursumuza katılan saygı değer velilerimize çok teşekkür ediyorum, dedi.
Ayrıca kursu düzenleme gerekçelerini ise ailelerimizi, aile içi iletişim ve evde öğrencilerimizle kaliteli bir şekilde nasıl ilgilenilmesi gerektiği konularında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek olarak açıklayan Selim YİĞİT, bu benzer kursları düzenlemeye devam edeceğiz, her şey yavrularımız için, dedi.
Kursun ilk dersine katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi HAYTAOĞLU, aile eğitiminin önemine vurgu yaparak, “Yavrularımız bizler için çok önemli heba edilecek bir tek ferdimiz dahi yoktur, Çevremizde işlenen her suçta, haksızlıkta, adaletsizlikte bizim de payımız var, İyi ve güzel için doğru düşünmek, doğru davranmak gerek dedi. Bütün kötülüklerin başı “yalan” ı, çocuklarımıza yanlış yaklaşımlar sonucu biz öğrettik, diyerek bu suçta herkesin biraz payı olduğunu belirtti. Her veli biraz öğretmen olmalı, yargısına vurgu yaptı. Sonra da bu eğitimi düşünüp uygulayan Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu idaresine, eğitim görevlisi Ahmet BAL’a katılan velilere teşekkür etti.
Kursa katılan velilerden bazıları küçük çocukları olduğu için gelmelerinin çok zor olduğunu belirttiklerinde okul idaresinin “Siz yeter ki kursa gelin yavrularınızla biz ilgileniriz.” demesi sonucu kursa katılabildik, dediler. İlk ders sonunda memnuniyetlerini ifade eden veliler, iyi gelmişiz faydalı bilgiler öğrendik. Merakla ve heyecanla gelecek dersi bekliyoruz dediler. Bu kursu düzenleyen ve kurs süresince yavrularımızla ilgilenen okul idaremize çok teşekkür ediyoruz dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz