KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu’nda Biz Bir Aileyiz ve Aile Eğitimi Kursu tanıtım şöleni düzenlendi
    • 14 Kasım 2022 - 08:09:46

Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu’nda Biz Bir Aileyiz ve Aile Eğitimi Kursu tanıtım şöleni düzenlendi.
Velilerin büyük ilgi gösterdiği program okul müdürü Selim Yiğit’in açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasına tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek başlayan Selim Yiğit eğitimde veli desteğinin önemine değindikten sonra pandemi öncesinde de velilere yönelik olarak aile eğitimi, kitap okuma, sinema vb etkinlikler düzenlediklerini ve düzenlemeye devam edeceklerini, haftaya başlayacak olan kursları ise Kadirli Şehit Halis Şişman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün himayesinde düzenlediklerini söyleyerek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Tarhan’ın şahsında emeği geçen herkese, programımıza teşrif eden misafirlerimize ve katkı veren dostlara teşekkür ediyorum, her şey yavrularımız için, dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Tarhan’da konuşmasında Milli Eğitim Bakanlığı’nın Aile Eğitimine çok büyük önem verdiğini belirttikten sonra programın süresi, amaçları ve uygulanmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Daha sonra programın içeriğinde, Sosyal ve duygusal beceri gelişimi, aile içi iletişim becerileri, akran ilişkileri, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, çatışma ve stres yönetimi, bağımlılık, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite, ölçme ve değerlendirme gibi çok önemli konuların yer aldığını söyleyerek on sekiz yaşını doldurmuş ve veli olan herkesi bu kurslara bekliyoruz. Sizlerden talep geldiği sürece de bu tür kursları açmaya devam edeceğiz, dedi. Velilerden gelen halk eğitim ve kurslarla ilgili soruları cevapladı.
Programa misafir olarak katılan Kadirli Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Rıfat Seki, bu ve benzer kursların düzenlenmesinin önemine vurgu yaparak emeği geçenleri ve kursa başvuran velileri canı gönülden kutluyorum, dedi. Kadirli Atatürk Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Ahmet Bal’da Aile Eğitimi Kursuna bazı okullarda başvuruların istenen düzeyde olmadığını söyleyerek böylesine ilgi gösteren Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu velilerini kutluyorum, sloganımız “Çocuklar Gülsün diye dedi.
Saz üstadı Sabahattin Kaya’nın bağlaması ve klavyesi eşliğinde Şule Sesli ve Selim Yiğit’in söyledikleri şarkı ve türkülerden sonra program sona erdi. Programla ilgili memnuniyetlerini ifade eden veliler faydasına inandıkları için okul idaresinin organize ettiği bu ve benzeri programlara katılmaya gayret ediyoruz, dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz