KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

MEHMET NURİ ARIOĞLU İLKOKULU PEYGAMBERİMİZİN DOĞUMUNU FARKLI ETKİNLİKLERLE KUTLADI
    • 13 Kasım 2019 - 07:30:29

Bize bu cennet vatanı bırakan atalarımız ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşmasında okul müdürü Selim Yiğit, Efendimiz (SAV)’in hayatından kronolojik olarak kısaca bahsettikten sonra Peygamberimizi diğer peygamberlerden ayıran, son peygamber olması, bütün insanlığa gönderilmesi, getirdiği kitabın ve dini hükümlerin kıyamete kadar geçerli olması, alemlere rahmet olarak gönderilmesi, şefaat makamının verilmesi gibi özellikleri üzerinde durarak ahlakı Kur’an olan Efendimizin hayatımızın her anında bizimle olmasını dileyerek konuşmasına son verdi.
Nevzat Hatipoğlu ve İsa Durmuş’un sergilediği Peygamber Efendimizin Çocuk Sevgi üzerinde duran Hacivat ve Karagöz gösterileri öğrencilerin ve velilerin büyük ilgisini çekti. Peygamber Efendimize olan sevginin anlatıldığı şiirlerin okunmasından sonra 4. Sınıf öğrencisi Halime Naz Öztorun söylediği “Severim Seni Ben Candan İçeri” ilahisi dinleyicilerden tam not aldı ve katılımcıları kendine hayran bıraktı. Hacivat ve okul aile birliği yönetim kurulu tarafından sınıflara girilerek öğrencilere ve öğretmenlere gül lokumu ve bisküvi den oluşan paket ikram edildi.
Programa katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fehmi Haytaoğlu ve Kasım Kocabaş’ta öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin Mevlid Kandili’ni kutlayarak, ziyaret ettikleri sınıfta öğrencilerle sohbet edip, hazırlanan ilahiyi dinlediler, öğrencilere gül lokumu ve bisküvi ikram ettiler.
Cuma Namazı çıkışı cemaate de gül lokumu ve bisküvi ikramı ile sona eren programla ilgili olarak bütün okul müdürü, Peygamber Efendimiz (SAV)’in doğumunun 1448. Yılı kutlanması ile ilgili etkinlikler hafta süresince devam edecek dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz