“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

MEHMET AKİF ERSOY ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE KADİRLİ’DE ANILDI
    • 28 Aralık 2021 - 08:18:13

MEHMET AKİF ERSOY ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE KADİRLİ’DE ANILDI
İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy Ölümünün 85 Yıldönümünde Kadirli ilçesinde anıldı.
İlçede Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen anma etkinliğinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından Akif’in önce hayatı anlatıldı.
Akif’in hayatından kesitlerle anlatılarak slayt gösterisiyle Akif’in yaşadığı zorluklar ve İstiklal Marşını kaleme alışı ve Vatanseverliğine yer verildi.
Sendika binasında gerçekleşen programa ,Ak parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,Ak parti eski ilçe başkanı Hüseyin Gökçeli,Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Osmaniye il Temsilcisi Mahmut Kahraman,İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Erbay Tan,İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,STK Temsilcileri ve Kurum Müdürleri katıldı.
AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Eğitim Bir Sen Şubesi binasında düzenlenen programda, Ersoy’un şiirlerinde en belirgin özelliklerinin vatan ve millet sevgisi olduğunu söyleyerek, Cennet timsali vatanımızı bizlere emanet eden Şehitlerimizi, Gazilerimizi, Devlet büyüklerimizi ve şairlerimizi, rahmet ve minnetle anıyoruz.” diye konuştu.
Eğitim Bir Sen Osmaniye il Temsilcisi Mahmut Kahraman ve Kadirli Eğitim Bir Sen ilçe Temsilcisi Mustafa Demirci,Ersoy’un, İstiklal Marşı ile Milletin kalbine mühür vurduğunu belirterek, “Bize düşen, Mehmet Akif’e, İstiklal Marşı’na, Ülkemize, değerlerimize sahip çıkmaktır.Onu Rahmetle ve minnetle yad ediyoruz ” dediler.
Etkinlikte Ersoy’un hayatını anlatan slayt gösterisi sunuldu, dua edildi, şiir okundu.
Program, Eğitimci Memduh Ergin’in “Akif’i Anmak ve Anlamak” konulu sunumun ardından Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerinden bestelenmiş eserlerin seslendirilmesiyle sona erdi.
Program sonunda katılımcılara teşekkür edildi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz