OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MAHALLE MUHTARLARI SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER
    • 3 Kasım 2018 - 07:42:28

 

Osmaniye’de  Mahalle Muhtarları sağlıklı hayat merkezini ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında Osmaniye Sağlıklı Hayat Merkezi çalışanları tarafından misafirlere Merkezde verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.Yapılan açıklamada;

Özellikle eğitimcilerimiz ve merkezimiz sorumluları tarafından Mahalle Muhtarlarımıza; erken teşhisin, hayat kurtardığı, bu sebeple vatandaşlarımızın merkezimize gelerek rutin tarama ve kontrollerini yaptırmak üzere davet edilmesi istenmiştir.

Osmaniye Sağlıklı Hayat Merkezinde;
Psikolog ve Sosyal Çalışma Uzmanımız tarafından sosyal aile destek biriminde hizmet alabilecekleri, Diş Hekimlerimizden vatandaşlarımız çocuklarının diş muayeneleri ve diş sağlığı eğitimleri yaptırabileceklerini, Gebe Sınıfımızda gebelerimize sağlıklı bir gebelik için neler yapılabileceği teorik ve uygulamalı olarak yapılan etkinliklerle anlatıldığı bilgisi verilmiştir.
Merkezimizde Diyetisyenimiz tarafından sağlıklı beslenme, sağlıklı zayıflama programlarının vatandaşlarımıza yine ücretsiz olarak verildiği, Merkezimizdeki Fizyoterapistimiz tarafından sağlıklı bir bedene sahip olabilmek adına gerekli hareketler uygulamalı olarak gösterilerek takibinin uzmanlarımız tarafından yapıldığı, özellikle sistemik bel boyun rahatsızlıkları için egzersiz örnekleri verildiği,
Merkezimiz Beden eğitimi öğretmenleri tarafından katılımcılara günlük spor aktiviteleri yaptırıldığı,
Merkezimiz de Sosyal Hizmet Uzmanı tarafından özellikle hiperaktif çocuklara yaklaşım, çocuklarda doğru davranış geliştirme yönünden öneriler gibi konularda vatandaşlarımıza danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Ayrıca “Erken Teşhisin Hayat Kurtardığı” teması ile Kanser taramaları ve kontrollerinin halkımıza ücretsiz verildiği Muhtarlarımıza anlatılmış ve vatandaşlarımızın davet edilmesi istenmiştir.
Osmaniye Sağlıklı Hayat Merkezinde sağlık taramalarımız vatandaşlarımıza ücretsiz olarak yapılmaktadır.
Sağlıklı Hayat Merkezimizin İletişim numarası 0328 812 00 60’dır.Vatandaşlarımız merak ettikleri konularda ve özellikle hizmetlerimiz ile ilgili bilgi ve randevu almak için mesai saatleri içerisinde bu numarayı arayabilirler.
Merkezimizin adresi Rahime Hatun Mahallesi, İskender Türkmen Caddesindedir. (Kadirli yolu üzeri)

Sağlıklı Hayat Merkezimizi ziyarete gelen başta Osmaniye Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Özener ve diğer Mahalle Muhtarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz