OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MADENİ SANATKARLAR ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI ALİ TÜFEKÇİ  ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIMIZLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
    • 16 Ocak 2022 - 16:56:31

MADENİ SANATKARLAR ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI ALİ TÜFEKÇİ

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIMIZLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

 

Kadirli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Ali Tüfekçi, çözüm odaklı yönetim anlayışı ile hizmet vermeye devam etmek için adaylığımı açıklıyorum dedi.

4 Yıldır başarılı bir şekilde sanatkarlarımızla birlikte başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyen Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı ve Başkan Adayı Ali Tüfekçi Esnaf ve Sanatkarlar bütün oluşumlarıyla bu şehrin en önemli unsurlarından biridir diyerek şunları kaydetti;

” 4 Yıldır başarılı bir şekilde işimizden ailemizden fedakarlıkta bulunarak Sanayici esnaflarımız için çalıştık. Esnaflarımızın teveccühü ve destekleriyle

göreve getirildik. Görevimizin sorumluluğunu omuzlarımızdan indirmedik ve bu ü getirdik. Esnaflarımızın yarınlarını düşünerek bu hedefler ışığında gitmedik kapı bırakmadık. Sanayici Esnaflarımızı Modern bir Küçük Sanayi Sitesinde hizmet vermelerini sağlamak için tüm engellere rağmen çalışıyoruz. Sanayi sitemizin yer tahsisi için çaba sarf ediyoruz ve bunu da gerçekleştiriyoruz inşallah.

Daha yapacak çok işimiz, hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Bu nedenle 9 Şubatta yapılacak olan Kadirli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimlerinde yeniden aday oldum. Esnaflarımızın destek ve duaları ve çözüm odaklı yönetim anlayışı ile hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Sanatkarların Sorunlarına, problemlerine ve sıkıntılarına samimiyetle yaklaşan çözüm odaklı aktif bir yönetim ile yoluna devam edeceğini söyleyen Başkan Tüfekçi; “üyelerimizin destekleri ile yeniden kazanacağız ve kazanan Kadirli Sanayi Esnafı olacak” şeklinde konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz