ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

M1 Eğitim Kurumları’nın ücretsiz Kayıt ve Tanıtım Sınavı’nı kaçırmayın
    • 7 Ocak 2020 - 07:05:32

Kadirli’nin eğitim alanında en önemli “Başarılarına İmza atan kadrosu” tarafından kurulan ve 1 Haziran’da derslerine başlayacak olan M1 Eğitim Kurumları, 11 Ocak ve 12 Ocak tarihlerinde ücretsiz Kayıt ve Tanıtım Sınavı düzenliyor.
Konuyla ilgili olarak M1 Eğitim Kurumları yetkilileri, 3,4,5,6,7 ve 9,10,11’nci sınıf öğrencilerine yönelik Cumartesi ve Pazar günü düzenleyecekleri kayıt ve tanıtım sınavına müracaatların devam ettiğini söyledi.
Velilerden geç kalmamaları konusunda uyarılarda bulunan M1 Eğitim kurumları yetkilileri, bilgi için velilerimiz ve öğrencilerimiz 0 544 718 1010 nolu telefonu arayabileceklerini ifade ettiler.
Kadirli’de eğitim alanında çok büyük başarılarına imza atan kadro ile yola çıktıklarını ifade eden M1 Eğitim Kurumları yetkilileri, şunları kaydetti:
“Kurumumuz, Kadirli’de Uzun Çarşı Caddesi’nde M1 Matematik, Adliye Civarında M1 LGS şubelerinin ardından İtfaiye Müdürlüğü yanındaki Benim Çarşım AVM üzerinde 3’ncü şube olarak LGS-TYT-AYT alanlarında tüm dersler ile hizmete giriyor. 11 Ocak Cumartesi ve 12 Ocak Pazar günü yapacağımız kayıt ve tanıtım sınavlarında 3,4,5,6,7 ve 9,10,11’nci sınıf öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Öğrencilerimiz sınavlara başvurularını şubelerimizden veya telefondan yapabilirler. Kadirli için en iyisini verecek olan başarılı kadro ile tanışmak isteyen değerli velilerimizi M1 Eğitim Kurumlarımıza bekliyoruz.” Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz