SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

LİSEDE DURUŞMA SALONU AÇILDI
    • 15 Kasım 2018 - 08:00:29

 

Kadirli’de bir okulda mahkeme salonu şeklinde hazırlanan sınıfın açılışı yapıldı.
Kadirli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (TİCARET LİSESİ) öğrencilerin alan derslerinin eğitimini uygulamalı almaları için mahkeme salonu şeklinde açılan Adalet sınıfında Hakim yeri, Cumhuriyet savcısı kürsüsü, katip yeri, davacı ve avukat yeri, davalı ve avukat yeri, tanık kürsüsü, kâtip yeri, tutuklu yeri ve izleyici yeri bulunuyor.
Okul Müdürü Hakan Durmuşoğlu,duruşma salonunda öğrencilerimiz teoride öğrendiklerini pratiğe dökme fırsatı bulacaklar.Salonun oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
Senaryo gereği cübbelerini giyerek hakim, savcı, avukat olan öğrenciler, mahkeme salonundaki yerlerini alarak celseyi başlattı. Salonun açılışına katılan savcı, hakim ve diğer misafirler ise izleyici koltuklarına oturdu. Senaryo gereği mübaşir tarafından mahkeme salonuna çağrılan taraflar yerlerini alarak hâkimin sorularını cevapladı.
Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, salonun hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, sınıfta yapılan teorik çalışmaları uygulama salonunda öğrencilerin başarılı bir şekilde canlandırdığını, bir duruşmada neler yapılıyorsa öğrencilerimiz burada aynısını canlandırmaya çalıştılar  bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum dedi.
İlçe Kaymakamı Tamer Orhan’da verilen hizmetin güzel olduğunu belirterek, Eğitim ve öğretimin olmazsa olmazlarından birisi de uygulamalı olarak yapılan Eğitimdir.Şu anda açılışını yaptığımız duruşma salonumuz Eğitim ve öğretimimize katkı sağlayacaktır dedi.
Salonun açılışına İlçe Kaymakamı Tamer Orhan,Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç,Emniyet Müdürü İrfan Uzay,Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ve bir çok okul Müdürü katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz