“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KUŞÇUOĞLU PETROL GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI
    • 13 Ocak 2020 - 07:28:02

Kadirli’de bir çok alanda faaliyet gösteren ve bir çok kişiye istihdam sağlayan Kuşçuoğlu Grup Yeni iştiraki olan Petrol Ofisi görkemli bir törenle hizmete girdi.
Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi Kamil Kara Bulvarı Çevre Yolu Kavşağında hizmete giren Kuşçuoğlu Petrol Ofisi’nin açılışına Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Sumbas Kaymakamı İdil Özdemir, Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, CHP İlçe Başkanı Mehmet Döğüşçü ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, böyle güzel bir akaryakıt istasyonun açılışında bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyerek şunları kaydetti;
“ Bu iş yerinde bir çok kişi istihdam edilecek olmasından mutluyuz. İlçemizde taş üstüne taş koyan ve bir kişi dahi olsa istihdam eden herkese minnettarız. İstihdama dayalı tesislerin hizmete girmesinden mutluyuz. İlçemiz sanayi anlamında ve gelişme anlamında hak ettiği yere doğru hızla ilerliyor. Bu yatırımların devamını diliyorum. Bu istasyonumuzun ilçemize Kuşçuoğlu ailesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kuşçuoğlu Grup adına konuşan Volkan Kuşçu ise, “yeni iştirakımız olan Petrol istasyonumuzun açılışına katılarak bizleri onurlandıran kaymakamlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.
Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Sumbas Kaymakamı İdil Özdemir, Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, CHP İlçe Başkanı Mehmet Döğüşçü ile birlikte kurdeleyi kestiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz