UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KUŞCUOĞLU GRUP ADANA’DA YENİ YERİNİ HİZMETE AÇTI
    • 5 Kasım 2021 - 08:14:35

Kadirli’nin en büyük Şirketlerinden biri olan Kuşcuoğlu Grup, Adana’da yeni yerini hizmete açtı.
Kadirli’de inşaat, beton, petrol ve bir çok alanda faaliyetlerini sürdüren ayrıca Petrol Ofisi Madeni Yağ yetkili bölge distribütörü olan Kuşcuoğlu, Adana’da yeni yerini muhteşem bir törenle hizmete açtı.
Adana’nın Sarıçam İlçesi Yeni Mahalle 6235 sokakta 8 bin 250 metrekare alan üzerinde 6 bin metrekare kapalı ile hizmete giren Kuşcuoğlu Madeni Yağ işyerinin açılışına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreği Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, CHP 23. Dönem M.vekili Hulusi Güvel, CHP Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü, Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, Petrol Ofisi CEO’su Sezgin Gürsu, Kuşcuoğlu Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuşcu ile Oğulları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Kuşcuoğlu Madeni Yağ Yetkili Bölge Distribütörlüğünün yeni iş yerinin hayırlı olmasını dileyen Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeydan Kararlar, Adana’mıza böyle modern bir işyerini kazandıran ve istihdam yaratan Kuşcuoğlu Grup’a teşekkür ediyorum diyerek bol kazançlar temennisinde bulundu.
Yüreği Belediye Başkanı Hemşehrimiz Fatih Kocaispir ise, Adana’da hemşehrilerimizin yapmış olduğu bu güzel yatırımın açılışında bulunmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, “ Bugün burada Kadirli’den hemşehrilerim olan Kuşcuoğlu Grup’un madeni yağ iş yerini açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hayırlı bol kazançlar diliyorum. Mustafa Amcamıza ve oğullarına başarılar diliyorum” dedi.
Petrol Ofisi CEO’su Sezgin Gürsu ise bölgemizin yetkili distribütörlüğümüzün modern yeni işyerinin Adana’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum diyerek, “Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisimizin Adan’daki bu modern iş yerini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Petrol Ofisi sektörün lideri olarak yatırımlarını sürdürürken distribütörlüğümüzde burada yatırımlarına devam ediyor. Hem istihdam hem kaliteli ve hızlı hizmet vermek adına yapılan bu işyerimizin kentimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Mustafa Kuşcu amcamıza ve kıymetli evlatlarına da başarılar diliyorum” dedi.
Kuşcuoğlu Madeni Yağ Pet. Ürn. Gıda. İnş. Nak. San. Tic.Ltd. Şti. Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Kuşcu, açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz