“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KURTULUŞ KUPASI SAHİBİNİ BULDU
    • 22 Eylül 2021 - 07:54:03

Kadirli Kaymakamlığı tarafından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Koordinesinde gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele kapsamında gençlerimizi kötü alışkanlıklarından uzak tutmak, birlik ve beraberlik dayanışma ruhunu üst seviyelere çıkarmak aynı zamanda sağlık yaşam açısından obezitenin önüne geçmek amacıyla düzenlenen Cumhuriyet Kupası Futbol turnuvası Finalinde iki takım kozlarını paylaştı. Normal süresi 1-1 berabere biten mücadeleyi seri penaltı atışlarında Şelale Spor, Masal Park’ı geride bırakarak kazandı. Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ve Adalet ve Kalkınma Partisi Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu şampiyon takıma kupalarını ve madalyalarını taktim etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadirli İlçe Başkanı Av. Alptekin Uçmak ve Adalet ve Kalkınma Partisi Kadirli İlçe Başkanı İsmail Oruç turnuvayı 3. tamamlayan Ekinoks takımına madalyalarını ve ödüllerini taktim ettiler. Kadirli Ülkü Ocakları Başkanı Coşkun Akgöllü ve Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Narcıoğlu bir diğer katılımcı takım olan Kadirli Gençlik Gücü’ne madalyalarını ve hediyelerini taktim ettiler.

Turnuvanın şampiyonu Şelale Spor kaptanı finalde Masal Park ile birlikte kazanan kim olursa olsun kazandıkları ödül ile Karatepede yanan ormanlarımıza bir hatıra ormanı oluşturmak istediklerini Kaymakam Arık ve Milletvekili Durmuşoğlu’na ilettiler. Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık : ” Böyle yüreği kocaman sporcular olduğunu görmek hepimizi gururlandırıyor, bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız , böyle onurlu bir hareket için tüm sporcularımıza ayrıca teşekkür ederiz.” diyerek sporcularımıza destek verdi. Bizlerde Kazanan Şelale Sporu Tebrik ediyor diğer takımlarımıza gösterdikleri mücadele için teşekkür ediyoruz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz