“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KÜRSAD Derneğinden Kaymakam Arık’ı ziyaret
    • 15 Kasım 2020 - 17:58:23

Kürsad Derneği yönetim kurulu Genel Başkanı Mustafa Çakar, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık’ı ziyaret etti.
Çakar, ziyarette yaptığı konuşmada, derneğin çalışmaları hakkında bilgi vererek, vatan ve millet sevdalısı insanların, Türkiye’nin daha da gelişmesi ve büyümesine katkı sunmak için KÜRSAD çatısı altında bir araya geldiğini belirtti.
Kuruluş dilekçelerinin Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruz’un yıl dönümü olan 26 Ağustos’ta Adana Valiliği’ne verildiğini ve resmiyet kazandığını ifade eden Çakar, “hukuk, eğitim, ekonomi, politika, güvenlik, enerji, çevre, uluslararası ilişkiler, tarım, hayvancılık, çevre, teknoloji, kültür ve sanat gibi çok sayıda alanda faaliyet yürüteceğiz.
Sivil toplum örgütleri, kamu-özel kurum ve kuruluşlar arasında iş birliği yapılmasına, geliştirilmesine, güçlendirilmesine ve sürdürebilirliğine katkı sağlamayı hedefliyoruz.
Dernek olarak şu ana kadar 1071 adet mont bağışında bulunduk. Hayırseverlerimizin katkıları ile yardım kampanyalarımız devam edecek. Bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak
üzere Kadirli Kaymakamlığına 250 adet mont bağışında bulunduk. Sayın Kaymakamımız Ahmet Arık’ı misafirperverliğinden ve yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ise, “Derneğin kuruluş amacı faaliyetleri kapsamında lösemili çocuklara, ihtiyaç sahiplerine yaptıkları yardım önemli bir çalışmadır. Yurt içi, yurt dışı ve bir çok ilde, bazı ülkelerde temsilcilikleri aracılığı ile önemli çalışmalar yürüteceklerine inanıyoruz. Kendilerine yaptıkları bu anlamlı yardımdan dolayı çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Kaymakamlık binası önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona eren ziyarete, Kürşad Yönetim kurulu üyesi Doç. Dr. Hakkı Çiftçi, Türkiye emekli Astsubaylar derneği başkanı Ali Ayyıldız, emekli Binbaşı Avukat Serdar İyiler, Kadirli Kız Meslek Müdiresi Şendağ Eser, Kürşad derneği Kadirli temsilcisi Hatice Kozludere ve Sıla gazetesi sahibi Fatih Balcılar da katıldı.
Derneğin 30’a yakın ilde temsilcilik oluşturduğu, Kerkük, Bakü, Köln gibi yurt dışında bir çok şehirde temsilcilik aracılığıyla yardım kampanyası düzenledikleri belirtildi. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz